۱۴۰۲/۰۱/۲۱ - ۰۲:۰۰

حضور رئیس جمهور در مراسم شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در آستان مقدس امامزاده صالح (ع)

آیت الله سیدابراهیم رئیسی بامداد امروز (دوشنبه) در جمع احیاداران آستان مقدس امامزاده صالح(ع) حضور یافت و لحظاتی سخنرانی کرد.

حضور رئیس جمهور در مراسم شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در آستان مقدس امامزاده صالح (ع)

به گزارش سراج24؛ مراسم مناجات و عزاداری شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و اولین شب احیاء در آستان مقدس امامزاده صالح(ع) در حالی برگزار شد که رئیس جمهور بدون اعلام قبلی در بین احیاداران حضور یافت و مورد استقبال مردم قرار گرفت.

وی لحظاتی نیز به سخنرانی در بین احیاداران پرداخت.



در این مراسم ابتدا دعای پرفیض جامعه کبیره خوانده شد و سپس حجت الاسلام بی آزار تهرانی تولیت آستان مقدس حضرت احمد بن موسی به سخنرانی پرداخت.

حجت الاسلام بی آزار تهرانی ضمن تأکید بر اهمیت شب‌های احیا و مناجات با خداوند، گفت: در شب نوزدهم ماه مبارک مقدرات توسط ملائک نوشته می شود و در شب‌های بیست و یکم و بیست و سوم به هدف اجابت می رسد.

پس از سخنرانی، مداح اهل بیت (علیهم السلام) محمدحسین پویانفر به مراسم قرآن به سر و عزاداری شب ضربت خوردن حضرت امیرالمؤمینن (علیه السلام) پرداخت.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••