۱۴۰۱/۱۱/۰۱ - ۱۶:۰۰
محمودی خبر داد

ایجاد ۷ اردوگاه اسکان اضطراری در زلزله خوی

سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آخرین اقدامات سازمان امدادونجات در زمین لرزه ٥.٤ ریشتری خوی تا امروز اول بهمن ماه، گفت: به ۵۰ منطقه، شامل یک شهر و ۴۹ روستا امدادرسانی شد.

ایجاد ۷ اردوگاه اسکان اضطراری در زلزله خوی

به گزارش سراج24؛ بابک محمودی، با اشاره به اینکه به ۱۷ هزار و ۷۰۰ نفر امدادرسانی شد و اسکان اضطرای پیدا کردند، ادامه داد: ۲۵۲ نفر نیز از به دلیل ترس و فرار از زلزله دچار مصدومیت شدند.

محمودی با اشاره به اینکه ۳۰ تیم عملیاتی شامل ۱۹۶ نفر در عملیات شرکت کردند، افزود: ۷ اردوگاه برای افراد زلزله زده ایجاد و ۲۳۹ دستگاه چادر احداث شد.

سرپرست سازمان امدادونجات عنوان کرد: ٣٥٤٠ دستگاه چادر، ٢ هزار و ۵۲۸ بسته غذایی، ۲ هزار و ۲۳۲ تخته پتو، ۴۹۵ شعله والور، ۴۶۱ شعله بخاری برقی و ۶۶۶ تخته موکت، بین افراد زلزله زده توزیع شد.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••