۱۴۰۱/۱۰/۲۵ - ۱۳:۰۰

آماده باش ۱۰هزار نیرو برای برف امروز

مدیر کل خدمات شهری شهرداری تهران گفت: در حال حاضر تمامی معابر اصلی و فرعی تهران در مناطقی که با بارش برف و باران مواجه هستند شن‌پاشی شده‌اند.

آماده باش ۱۰هزار نیرو برای برف امروز

به گزارش سراج24؛ علیرضا جعفری مدیر کل خدمات شهری شهرداری تهران در گفت و گویی، با بیان اینکه از شب گذشته و با توجه به اعلام سازمان هواشناسی تمامی نیروهای خدمات شهری در حالت آماده‌باش قرار دارند گفت: در حال حاضر تمامی معابر اصلی و فرعی تهران در مناطقی که با بارش برف و باران مواجه هستند شن‌پاشی شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ مشکلی پیش نیامده است اظهار کرد: همچنین هیچ گزارشی مبنی بر یخ زدگی معابر و مسدود شدن معابر دریافت نشده است.

مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: بارش برف در مناطق شمالی تهران و مناطق یک، ۵ و ۲ بیشتر از سایر مناطق است و شن‌پاشی ها در این مناطق ادامه دارد.

جعفری گفت: ۱۰ هزار نیروی خدمات شهری و ۳۰۸ ماشین تخصصی در حال کار و آماده‌باش هستند همچنین ۲ هزار خودروی پشتیبان و دپوی شن نیز در مناطق ۲۲ گانه حضور دارند.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••