۱۴۰۱/۰۷/۱۸ - ۱۶:۱۵
وزیر علوم :

مدیران دانشگاه نسبت به گفتگو با دانشجویان اهتمام داشته باشند

وزیر علوم با اشاره به اینکه در ضمن رعایت قوانین باید حرف دانشجویان شنیده شود گفت: در حادثه دانشگاه شریف شخصاً به دانشگاه رفتم و صحبت‌های دانشجویان را شنیدم.

مدیران دانشگاه نسبت به گفتگو با دانشجویان اهتمام داشته باشند

به گزارش سراج24؛ به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه فوق العاده شورای معین با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، جمعی از رؤسای دانشگاه‌های تهران و مدیران این وزارتخانه، در محل وزارت علوم تشکیل شد.

محمد علی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این جلسه گفت: بنده به عنوان وزیر علوم نهایت تقدیر و تشکر را از رؤسای دانشگاه‌ها در مدیریت حوادث اخیر را دارم. این شرایط را در سال ۸۸ خودم در دانشگاه تجربه کرده‌ام و می‌دانم سختی‌های کار چیست. نکاتی هم در این جلسه مطرح شد برای کمک به دانشگاه‌ها است. البته تفاوت‌هایی در دانشگاه‌ها وجود دارد که سبک و سیاق مدیریت دانشگاه‌ها را نیز تغییر می‌دهد.

وزیر علوم با اشاره به اینکه در ضمن رعایت قوانین باید حرف دانشجویان شنیده شود گفت: در حادثه دانشگاه شریف شخصاً به دانشگاه رفتم و صحبت‌های دانشجویان را شنیدم، برخی با احساسات پاک و برخی با هیجان نکات خود را بیان کردند؛ لازم است مدیران دانشگاه و اساتید محترم نسبت به همدلی و گفتگو با دانشجویان اهتمام بیشتری داشته باشند و مسائل و نکات ایشان را بشنوند و راهنمایی لازم را داشته باشند. دانشجویان کشور، فرزندان ما هستند و همه ما نسبت به آنها مسئولیت داریم و باید حداکثر کمک را داشته باشیم.

در این جلسه رؤسای دانشگاه‌های تهران به ارائه گزارشی از وضعیت برگزاری کلاس‌های درس، فضای عمومی دانشگاه، رفاهیات و برخی مشکلات دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها پرداختند و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز نکات و نظرات خود را مطرح کردند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۷۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••