۱۴۰۱/۰۶/۱۸ - ۰۷:۰۰

۲ میلیون تردد خودرو در جاده‌های ایلام ثبت شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام گفت: دوربین‌های نظارتی راهداری از هفتم لغایت ۱۶ شهریورماه ۲ میلیون و ۷۲ هزار و ۴۰۴ تردد خودرو در محورهای مواصلاتی این استان ثبت کرده اند.

۲ میلیون تردد خودرو در جاده‌های ایلام ثبت شد

به گزارش سراج24 ؛ سید زاهدین چشمه خاور شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این میزان تردد وسایل نقلیه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

 

وی یادآور شد: طی این مدت (هفتم لغایت ۱۶ شهریورماه) ۲۲۹ هزار و ۹۲۹ خودرو وارد استان و ۱۴۵ هزار و ۱۱۶ خودرو نیز از استان خارج شده است.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام بیان کرد: بیشترین میزان تردد در این مدت در محورهای صالح آباد- مهران و سرابله - ایلام بوده است.

 

چشمه خاور با اعلام اینکه امکانات حمل و نقل و اتوبوس در مرز مهران برای انتقال زوار به شهرهای خود مهیاست، یادآور شد: مسافران و زائران ایرانی و خارجی در برگشت به کشور هیچ‌گونه مشکلی برای سفر به شهرهای مناطق خود ندارند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••