
به گزارش سراج24؛ حجتالاسلام مرتضی علیانسب امام جمعه شربیان آذربایجان شرقی ادامه داد: درمانگاه شربیان با اهدا 4 هکتار زمین توسط مردم و مشارکت آنها در ساخت، احداث شده است اما متأسفانه هر چند وقت یکبار توسط یک پزشک طرحی، اداره میشود که بعد از اتمام دوره، درمانگاه را رها میکنند و همین موضوع باعث میشود تا در حوزه پرسنلی، داروخانه، بخش خدمات درمانی، تزریقات و...مشکلات زیادی برای مردم ایجاد شود.
امام جمعه شربیان تصریح کرد: کمترین توقع مردم، حضور یک پزشک دائم و رسمی در درمانگاه است تا حداقل برای مدت طولانیتری در درمانگاه بماند و مدیریت صحیح و اصولی داشته باشد.
حجتالاسلام علیانسب با اشاره به شبانهروزی بودن درمانگاه، افزود: با اینکه درمانگاه شربیان شبانهروزی است ولی متأسفانه شبها درمانگاه تعطیل میشود و یا مراجعه کنندگان بابیستی چندین ساعت پشت در معطل بمانند. اگر مشکل حادی برای کسی پیش بیاید و نیاز فوری به پزشک داشته باشد با این شرایط، اتفاقات ناگوار و جبران ناپذیری رخ میدهد.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش به وجود مشکل در داروخانه درمانگاه نیز اشاره کرد و گفت: افرادی به عنوان دارویار در داروخانه مشغول به فعالیت هستند که هیچ گونه سابقه کاری و یا آشنایی با نسخه خوانی ندارند و همین امر باعث شده تا داروهای اشتباهی به بیماران تحویل داده شود. از طرفی تعداد اقلام دارویی در داروخانه نیز بسیار کم است و جوابگوی نیاز مردم شربیان و روستاهای حومه نیست.
خطیب جمعه شربیان آذربایجان شرقی افزود: مجوز فعالیت داروخانه، شبانهروزی است اما متأسفانه در حال حاضر به صورت تک شیفت کار میکند و همین موضوع باعث میشود تا مردم و بیماران برای تأمین داروهای مورد نیاز به شهرهای اطراف بروند و زمان و هزینه بیشتری را صرف کنند که با توجه به شرایط اقتصادی حاکم، از توان مردم این منطقه خارج است.
وی تصریح کرد: با توجه به وجود مشکلات فراوان در درمانگاه شبانهروزی این شهر و نارضایتی و دغدغه مردم، این موضوع چندین بار به عنوان مطالبه عمومی مطرح شد .مسئولین از وضع موجود بازدیدهایی داشتند اما نتیجه چندان مطلوبی حاصل نشد و نارضایتیها کماکان ادامه دارد.
حجتالاسلام علیانسب افزود: طی پیگیریهای بعدی از مسئولین استانی، عنوان شد که این موضوع به شهرستان موکول شده است. مدیران شهرستانی نیز مدعی هستند مستقل از استان عمل میکنند و نمیتوانند پزشکی را به صورت ثابت برای درمانگاه اعزام کنند. حال که مردم زمین را اهدا و در ساخت نیز مشارکت داشتهاند، زیبنده نیست که یک پزشک به صورت ثبات در این مجموعه فعال نباشد.
وی ادامه داد: اگر درمانگاه شبانهروزی است پس پزشک باید تمام وقت حضور داشته باشد و به مردم خدمات ارائه شود در صورتی که مسئولین توان اداره کردن و مدیریت این مجموعه را ندارند حداقل تکلیف را مشخص کنند تا مردم بدانند در صورت داشتن بیمار بدحال در هر برهه از زمان سرگردان نشوند و بتوانند بیمار خود را به مراکز درمانی دیگر برسانند.