
به گزارش سراج24؛ یلدا ابتهاج دختر مرحوم هوشنگ ابتهاج با انتشار پستی در صفحه رسمی اش از تعیین روز و زمان تشییع پیکر این شاعر نامدار کشورمان خبر داد.
به گفته او، با هماهنگیهای انجام شده با وزارت فرهنگ مراسم تشییع و خاکسپاری پدرم به این ترتیب انجام خواهد شد: تشییع در تهران: روز جمعه ۴ شهریورماه ۱۴۰۱، ساعت ۸ صبح از مقابل تالار وحدت خواهد بود و از آنجا برای خاکسپاری در باغ محتشم رشت راهی شهر رشت خواهیم شد. با سپاس از ابراز احساسات و همراهی مردم ایران و تلاش همه مسئولان مرتبط در امر انتقال، تشییع و خاکسپاری.»
پیش از این در خبرها آمده بود که اختلافات خانوادگی مانع انتقال پیکر هوشنگ ابتهاج به ایران شده است.
هوشنگ ابتهاج شاعر نامدار و پرآوازه ایرانی 19 مردادماه در 95 سالگی درگذشت. ابتهاج متخلص به «هـ. الف سایه»، از شاعران متبحر معاصر است که هم در قالبهای کلاسیک مانند غزل و مثنوی شعر دارد و هم در قالبهای نو.