قیمت سکه و ارز
۱۴۰۱/۰۵/۲۶ - ۱۰:۱۰
مدیرکل دفتر بازرسی استانداری کرمانشاه:

روزانه ۵۰۰۰ نامه کرمانشاهیان در مرکز سامد بررسی می شود

مدیرکل دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری کرمانشاه با اشاره به درخواست‌های مکرر مردمی در سفر رئیس جمهوری، گفت: روزانه پنج هزار نامه کرمانشاهیان در مرکز سامد بررسی می شود.

روزانه ۵۰۰۰ نامه کرمانشاهیان در مرکز سامد بررسی می شود

حجت الاسلام عبدالله عزیزی در گفتگو با سراج24 کرمانشاه ، اظهار کرد: در جریان سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه ۱۵۵ هزار نامه ارسال و تماس تلفنی با مرکز ارتباط مردمی برقرار شد.

وی افزود: ۳۶ هزار و ۱۳۳ مورد در مورد تسهیلات قرض الحسنه و اشتغال بوده که با پیگیری‌های صورت گرفته توسط استاندار کرمانشاه تحقق یافت.

مدیرکل دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: موضوع کمک‌های بلاعوض نیز از جمله درخواست‌های پرتکرار توسط مردم بود که توسط دستگاه‌های حمایتی مورد بررسی و پرداخت قرار خواهند گرفت و افرادی که تحت پوشش این نهادها نیستند توسط سایر دستگاه‌ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

عزیزی بیان کرد: از دیگر موارد بحث دارو و درمان بود که به دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه ارجاع شد.

وی خاطر نشان کرد: همکاران به صورت شبانه روزی در حال بررسی نامه‌ها و ارجاع به متولیان هستند و روزانه پنج هزار نامه ارجاع می‌شود و هیچ نامه‌ای بدون پاسخ نخواهد ماند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••