به گزارش سراج24؛ حجت الاسلام علی اکبر راوند تصریح کرد: متاسفانه اکثر راههای ارتباطی در شهر و روستاهای دیشموک غیر ایمن، غیراصولی و خاکی هستند. به همین سبب با اولین بارندگی راه ارتباطی چندین روستا با جمعیتهای قابل توجه؛ قطع میشود.
وی افزود: اگر کسی در این روستاها بیمار شود از طریق بالگرد و یا اورژانس هوایی منتقل میشود که وضعیت بسیار سختی برای اهالی ایجاد میکند.روستاهای رود ریش، آدم، سرگچ، سرتنگ لیراب و ... روستاهایی هستند که راه ارتباطیشان چندین ماه در سال قطع میشود. علاوه بر این روستای تنگ لیراب با مشکل قطع برق نیز مواجه شده است.
امام جمعه دیشموک ادامه داد: در دولتهای مختلف، زیرسازی راههای ارتباطی چندین بار انجام شد اما هیچگاه به مرحله آسفالت و بهرهبرداری نرسید وحالا در گذرزمان این زیرسازیها نابود شده و بیتالمال نیز هدر رفته است.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات، طولانی شدن پیمانها است، راههای روستایی چندین سال به پیمانکار واگذارشدند اما پیمانکاران، پروژه را شروع نکرده و یا نیمه کاره رها کردهاند. میطلبد که مسئولین انقلابی دردولت سیزدهم، موضوعات و مسائل مربوط به پیمانها را تعیین تکلیف نمایند.
حجتالاسلام راوند با اشاره به وجود تخلفات دراین حوزه، عنوان کرد: در دولت قبل با پیگیری راههای روستایی، اعلام میکردند بودجه تامین شده، مناقصه هم برگزار میشود اما پیمانکاری طالب انجام کار نیست؛ با این حال اداره راه، پروژههای دارای ردیف اعتبار و بودجه را خود متقبل می شد که متاسفانه کارها را نیز به صورت اصولی انجام نمیدادند و پروژهها را نیمه کاره رها میکردند .
امام جمعه دیشموک گفت: پل صد متری که روستاهای دیشموک را به خوزستان متصل میکند در آستانه تخریب قرار گرفته است و طبق گفته کارشناسان اگر این پل در حال حاضر ساخته شود به بیش از 50 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.در طی 4 سال اخیر مبالغ اندکی بودجه به این پروژه تزریق شده است که کارهای جزئی، غیر اصولی و مقطعی صورت گرفته ولی تا کنون کاری برای نجات پل انجام نشده است.
حجت الاسلام راوند بیان کرد: همین نبود راههای روستایی و پل های ارتباطی باعث شده تا در برخی روستاها، دختران ترک تحصیل کرده و نتوانند درس خود را ادامه دهند. امیدوارم مسئولین همت کنند و نظارت بیشتری را در دستور کار قرار دهند تا علاوه بر اینکه تخلفات از بین رود، مشکلات مردمی کاهش یافته و راههای ارتباطی نیز سر و سامان گیرد.
وی گفت: طی پیگیریهای صورت گرفته از طریق استاندار و معاونت عمرانی، بودجههایی برای راه های روستایی در نظر گرفته شد اما باز هم پیمانکاران منتخب،کار را به کندی پیش می برند و لازم است با افزایش نظارتها، رضایت مردمی حاصل شود.
امام جمعه دیشموک افزود: در حوزه آب روستایی نیز با مشکلاتی روبرو هستیم که آب برخی روستاها قریب به دو ماه است قطع شده و اهالی به سختی آب مورد نیازشان را تامین میکنند.این شرایط زیبنده مردم نیست و لازم است تدابیری برای رفع این قبیل مشکلات اندیشیده شود.
در گفتگو با امام جمعه دیشموک مطرح شد:
0 نظر