۳۱ اردیبهشت‌ماه آخرین روز نمایشگاه کتاب تهران

۳۱ اردیبهشت‌ماه آخرین روز نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش سراج24؛ سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 21 اردیبهشت کار خود را آغاز کرد و برخلافِ احتمال‌ها و گمانه‌زنی‌ها در زمانِ‌مقرر به پایان راه می‌رسد.

براساسِ اعلام ستاد خبری نمایشگاه کتاب تهران، بخشِ حضوری نمایشگاه کتاب ساعت 20 شنبه 31 اردیبهشت برقرار خواهد بود و فقط بخش مجازی نمایشگاه تا ساعت 24 روز دوم خردادماه تمدید می‌شود. 

پیش از این وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از احتمالِ تمدید نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در پیِ یک روز تعطیلی به خاطر آلودگی هوا خبر داده بود. 

البته علی رمضانی قائم‌مقام و سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران گفته بود که تمدیدِ بخش حضوری نمایشگاه کتاب بعید است. 

او حتی به مردم توصیه کرده بود که از فرصت باقی‌مانده سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران استفاده کنند؛ احتمال اینکه بخش حضوری نمایشگاه تمدید شود شاید وجود نداشته باشد. تمدید نمایشگاه کتاب تهران نیازمند هماهنگی با دستگاه‌های مختلفی است و ازاین رو تمدید بخش حضوری بعید است رخ دهد. اگر هم تمدیدی باشد در بخش مجازی اتفاق خواهد افتاد.

اخبار مرتبط

پایان کار نمایشگاه کتاب با فروش ۳۳۹ میلیارد تومانی

برنامه‌های نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد

آغاز ثبت نام ناشران داخلی در سی‌وچهارمین نمایشگاه کتاب تهران از ۶ اسفند

0 نظر

ارسال نظر

capcha