
به گزارش سراج24؛ نخستین عهدواره سراسری «چله مهدویت» از دهه فجر تا نیمه شعبان سال 1400 هـ.ش، بهانهای شد تا سلسله رویدادهای مردمی برای آفرینش و گسترش آثار فرهنگی و هنری در موضوعات مرتبط با آرمان مهدویت رقم خورده و 16 دبیرخانه تخصصی در 16 شهرستان استان تهران برای این امر گرانسنگ، همعهد گردند.
آیین پایانی این عهدواره، انشاءالله در ایامی برپا خواهد شد که به نام دو ستاره درخشان استان تهران در آسمان علم و فقاهت جهان اسلام و فرهنگ مهدویت، یعنی شیخ صدوق و شیخ کلینی رحمه الله علیهما مزین گشته است.
لذا از شما عزیز گرانمایه دعوت مینماییم تا با زلال حضور خویش، بر رونق این آیین نورانی بیفزایید و مشوّق اهالی فرهنگ و هنر عرصه مهدویت باشید.
آیین پایانی عهدواره سراسری «چله مهدویت» شامگاه دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ از اذان مغرب در تهران، خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ، محوطه حوزه هنری، رواق شهادت برگزار میشود.