احتمال عدم صدور مجوز حرفه‌ای پرسپولیس برای حضور در آسیا

احتمال عدم صدور مجوز حرفه‌ای پرسپولیس برای حضور در آسیا

به گزارش سراج24؛ چند روز قبل بود که با اعلام فیفا، باشگاه پرسپولیس مبلغ 950 هزار دلار در پرونده رادشوویچ محکوم شد و سرخ‌ها باید این مبلغ را طی 45 روز آینده بپردازند و در صورت دیرکرد در پرداخت این جریمه، باشگاه پرسپولیس با جرائم دیگری هم روبه‌رو خواهد شد.

بدهی به رادوشوویچ و خطراتی که پرسپولیس را تهدید می‌کند فقط به اینجا ختم نمی‌شود چرا که صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه پرسپولیس هم دچار مشکل خواهد شد.

اگر باشگاه پرسپولیس نتواند بدهی خود به دروازه‌بان سابقش را بپردازد به احتمال فراوان پروانه مجوز حرفه‌ای برای این باشگاه جهت شرکت در لیگ قهرمانان آسیا صادر نخواهد شد که این مسأله می‌تواند ضربه جبران‌ناپذیری به باشگاه پرسپولیس بزند.

باشگاه پرسپولیس فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا را هم به دلیل مشکلاتی که داشت از دست داد و برای از دست ندادن لیگ قهرمانان آسیا در فصل آینده باید تکلیف بدهی به رادوشوویچ مشخص شود.

اخبار مرتبط

واکنش سفارت ایران در عربستان به پیروزی «النصر» مقابل «پرسپولیس»

بازی آبرومندانه نتیجه خوبی برای پرسپولیس برابر النصر است

دیدار دایی با رونالدو در هتل/اولین تصویر از حضور رونالدو در تهران

0 نظر

ارسال نظر

capcha