به گزارش سراج24؛ فاطمه فیروزی: چه کسی فکرش را میکرد کشوری که روزی در زمره بزرگترین کشورها در زمینه هستهای قرار داشتهاست، امروز برای مقاومت در برابر موشکهای روسی دست به دامان غرب و آمریکا باشد؟
اگر بتوان اشتباهاتی که رهبران کشورها در زمان زمامداری خود مرتکب شدهاند را دستهبندی کرد، اشتباه دولت اوکراین در اعتماد پوچ به کشورهای غربی، یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخ بشری به شمار میآید. بعد از فروپاشی شوروی، اوکراین با وجود پنج هزار کلاهک اتمی که هر یک توانایی نابودی چندین تمدن بشری را داشتند، زیر فشار غرب، روسیه و ایالاتمتحده قرار گرفت.
این کشورها با تاکید بر حفظ امنیت نظامی اوکراین، سعی داشتند هر چه سریعتر سلاحهای هستهای موجود در این کشور را خارج کنند. دولت اوکراین در نهایت با فشارهای وارد از این سه کشور، ناچار به کنار گذاشتن سلاح هستهای و تکیه بر دیوار اعتماد غرب کرد.
اشتباهی که اوکراین در رها کردن سلاحهای پیشرفته خود انجام داد، نتیجه ادعاهای دروغین غرب مبنیبر ایجاد جهانی بدون جنگ و خونریزی است. کشورهای غربی با وجود ادعاهای اینچنینی که بیان میداشت در سالهای آینده جنگ از دنیای تمدن متمدن بشری رخت خواهد بست، ثابت کردند خوی وحشیانه بهجای مانده از دوران قرون وسطا هنوز هم در میان زندگی آنان جاری است.
اعتماد اوکراین اگرچه اعتمادی بیپایه و کاملاً اشتباه بود که تاوان و هزینه آن را صدها نفر از شهروندان اوکراینی پرداخت کردند، ولی دستکم درس عبرتی شد برای تمامی کسانی که گمان می کردند با اتکا به غرب، قادر به حل تمامی مسائل و مشکلات کشورشان خواهند بود.
تصاویری که از جنگ اوکراین منتشر میشود، هر یک دلیلی بر خوی وحشیانه غربی ها و توجه صرف آنان بر منافع شخصی خودشان است. اگر چنین نبود، صدها کودک اوکراینی اکنون مورد هدف موشکهای قدرتمند روسی قرار نمیگرفتند. آتش جنگی که امروز میان اوکراین و روسیه به پا، شده از سوی دولتهای غربی به راه افتادهاست.
پساز آن که شوروی دچار فروپاشی و انحطاط شد، اوکراین هنوز تحت حمایت و سلطه روسیه قرار داشت. کشورهای غربی و ایالاتمتحده از این امر احساس نگرانی میکردند؛ بههمین دلیل در انتخاباتی که سال 2004 میان ویکتور یانوکوویچ و ویکتور یوشچنکو برگزار شد، اقدام به فتنهگری و آشوب کردند.
یانوکوویچ با آگاهی از حیلههای غربی، تمایل به حفظ کشور در زیر سایه روسیه داشت اما یوشچنکو خواهان نزدیکی به کشورهای غربی بود. پساز برگزاری انتخابات میان یانوکوویچ و یوشچنکو و با برد یانوکوویچ، کشورهای غربی با طراحی انقلاب نارنجی، یانوکوویچ را از مسند قدرت برکنار و یوشچنکو را به جای آن نشاندند.
جنگ امروز حاصل تنشی است که غرب میان اوکراین و روسیه به راه انداخت. همان تنشی که مولدان وحشی غرب بارها سعی داشتند آن را در کشورمان اجرا کنند. طی سالهای گذشته، رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر افزایش قدرت نظامی کشور بهصورت مداوم دولتمردان را از خطر بروز تنشهای نظامی آگاه میکردند.
ایشان با شناخت کاملی که نسبت به گذشته تاریخ جهان و پوچی سخنان غربیان داشتهاند، توانستند سطوح نظامی کشور را به درجه ای برسانند که هیچکس توان مقابله نظامی با آن را نداشته باشد. اکنون کشور ما جزو برترین قدرتهای نظامی منطقه و حتی جهان به شمار میآید. به موجب استقلال نظامی که امروزه بر بخش ها و جنبه های مختلف زمینی، هوایی و دریایی مسلط است، هیچکس نمی تواند خط مشی فکری و عملی خود را بر ما تحمیل کند.
تمامی استقلال اجتماعی و سیاسی را که امروزه به موجب آن احساس امنیت می کنیم، مدیون توجه به جنبه های نظامی و تاکید رهبر فقید کشورمان بر گسترش این جنبه ها هستیم. اگر ما نیز همانند اوکراین به این بعد از پیشرفت در کشور بی توجه بودیم، اکنون به سرنوشتی همانند سرنوشت تلخ اوکراین دچار بودیم. سرنوشتی که بخش اعظم آن به دست غرب وحشی و متولیان آنان در سراسر دنیا رقم خورد.
در نهایت، اگر بتوان زندگی بدون جنگ و خونریزی را برای دنیای آینده بشر ترسیم کرد، غرب و کشورهای همسو با آن، در این آینده حضور ندارند؛ زیرا در اغلب جنگ هایی که از ابتدای تاریخ بشری برای تمدن ها به وجود آمده است، ردپایی از فتنه گری های این تشنگان قدرت دیده می شود. جنگ های جهانی اول و دوم، جنگ های میان فلسطینیان و رژیم های اشغالگر، جنگ هشت ساله جمهوری اسلامی ایران و در نهایت جنگ اوکراین، همه و همه از وجود منحوس غربیان نشات گرفته اند.