۱۴۰۰/۱۱/۳۰ - ۰۶:۰۰

شماره ۳۲۸ هفته نامه‌ی خط حزب‌الله منتشر شد

سیصد و بیست و هشتمین هفته نامه‌ی خط حزب‌الله با عنوان «اگر مسئولان گذشته همراهی بیشتری می‌کردند، وضعمان بهتر بود» منتشر شد.

شماره ۳۲۸ هفته نامه‌ی خط حزب‌الله منتشر شد

به گزارش سراج24؛ سیصد و بیست و هشتمین هفته نامه‌ی خط حزب‌الله با عنوان «اگر مسئولان گذشته همراهی بیشتری می‌کردند، وضعمان بهتر بود» منتشر شد.

«یادداشت هفته» شماره سیصد و بیست و هشتم هفته نامه‌ی خط حزب‌الله با عنوان «اگر مسئولان گذشته همراهی بیشتری می‌کردند، وضعمان بهتر بود» به این سوال پرداخته است که چرا با وجود ظرفیت‌های بی‌نظیر کشور، آمارهای اقتصادی کشور به خصوص در دهه ۹۰ مطلوب نبوده است.

«سخن هفته» این شماره خط حزب‌الله به مناسبت سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز با عنوان «سرمشق استمرار حرکت انقلابی» نگاهی به نقش قیام مردم تبریز در #استمرار قیام مردم قم و منتهی شدن آن به خروش سایر شهرها در مبارزه با نظام پهلوی داشته است.

شماره‌ی این هفته‌ی خط حزب‌الله به روح مطهر شهید مدافع حرم، حاج رضا فرزانه تقدیم می‌شود.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••