به گزارش سراج24؛ سیده فاطمه موسوی: تاریخ سیاسی جهان نقاط عطف بیشماری دارد. وقتی ژاپن را با تاریخ ساموراییهایش میبینیم که بعد از حمله اتمی آمریکا به هیروشیما چگونه بر سر جایش مینشیند، در مقابل کشور مهاجمی که مردمانش را زنده زنده سوزانده زانو میزند و تمام افتخار ساموراییهایش را با شمشیرهایشان دودستی تقدیم و تسلیم آن میکند میفهمیم نقطه آغازین افسانه شکست ناپذیری ایالات متحده آمریکا کجاست و اکنون یک گروه شبهنطامی برخواسته از بافت روستایی بدوی، از محرومترین نقطه جهان، توانست پایانبخش این افسانه شوم از مهد تمدن و پیشرفت جهانی باشد.
آمریکا نماد لیبرالیسم و منجی ملتهای جهان با داعیه برقراری دموکراسی در افغانستان بعد از یازده سپتامبر سال ۲۰۰۰ میلادی وارد افغانستان شد و حالا بعد از بیست سال اشغال با خفت و بیمایگی بدون اینکه حتی پشت سر خود را نگاه کند دُمش را بر کول گذاشته و فرار را بر قرار ترجیح میدهد. اکنون مردم مظلوم افغانستان مانده اند و خزانههای خالی و معادن به سرقت رفته توسط ایالات متحده و دولت دست نشانده آن در افغانستان.
واقعیت این است که فرهنگ اجتماعی مردم افغانستان بسیار نزدیک به فرهنگ جامعه ایران است؛ به لحاظ جامعه شناختی روحیه استقلالطلبی، ایستادگی در مقابل ظلم و سخت کوشی نمونه بارز آن است؛ و در مقابل کشورهای حاشیه خلیج فارس که اساساً دارای روحیهی راحت طلبی و وابستگی هستند و یا کشورهای ضعیف آفریقایی که همواره خود را در حد بردگانی سیاه تحت استعمار اربابان سفید اروپایی و آمریکایی میبینند، میتوانند الگوی مناسبی از پیروزی اراده بر تزویر و استثمار معرفی شوند.
تاریخ سیاسی جهان نقاط عطف بیشماری دارد. وقتی ژاپن را با تاریخ ساموراییهایش میبینیم که بعد از حمله اتمی آمریکا به هیروشیما چگونه بر سر جایش مینشیند، در مقابل کشور مهاجمی که مردمانش را زنده زنده سوزانده زانو میزند و تمام افتخار ساموراییهایش را با شمشیرهایشان دودستی تقدیم و تسلیم آن میکند میفهمیم نقطه آغازین افسانه شکست ناپذیری ایالات متحده آمریکا کجاست و اکنون یک گروه شبهنطامی برخواسته از بافت روستایی بدوی، از محرومترین نقطه جهان، توانست پایانبخش این افسانه شوم از مهد تمدن و پیشرفت جهانی باشد.
اما نقطه عطف جرأت پیدا کردن طالبان در مقابل آمریکا کجاست؟ بگذارید کمی به عقب بازگردیم، ۱۳ دیماه سال ۱۳۹۸ (هش)
ساعت ۲:۱۰ دقیقه نیمه شب جمعه، وقتی همه خواب بودند، تنها کشور استفاده کننده از سلاح اتمی در جهان، دستور قتل محبوبترین و شجاعترین انسان مبارزهگر در مقابل ظلم، را اجرا میکند آن هم به طرز ناجوانمردانه و بزدلانهای که نفرت جهانیان را برمیانگیزد. پس از چند روز التماس آمریکا به ایران که بطور مستقیم و غیر مستقیم پیغام میدهد تا بتواند مانع انتقام ایران شود، با پاسخ هرچند نابرابر اما شدید ایران در پایگاه عینالاسد مواجه میشود؛ و سپس خبری که شوکه آور بود، سرنگونی یک فروند هواپیمای فوق پیشرفته آمریکا در افغانستان - که حامل اعضای سرشناس CIA و فرماندهی عملیات علیه ایران و عراق و افغانستان بود- توسط یک موشک دوشپرتاب سادهی روسی بهوسیله گروه طالبان .
شاید آمریکاییها دچار اشتباهات استراتژیک متعدد و پیاپی شده باشند در مقایسه ایران با ژاپن یا در مقایسه افغانستان با کشورهای حاشیه خلیج فارس و آفریقایی، اما چیزی که آشکار است اینکه در کمتر از دوسال بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی چگونه به طرز مفتضحانهای حیثیت آمریکا زیر پای تقدیر الهی لگدمال میشود. این زنجیرهی شکست شیطان نباید قطع شود.
میگویند در روایات آخرالزمانی آمده است که یکی از برکات و علائم ظهور منجی، خلع سلاح شیطان از کید و مکرو حیله و فریب است و این برابر با کمال عقلهای بشریست. هوشمندی و آگاهی مردم جهان به حدیست که آمریکارا همچون یک ببر کاغذی در دستانشان مچاله میکنند و به زبالهدان تاریخ میسپارند. واین یعنی ظلم هرگز پایدار نمیماند. « قل جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا». امیدواریم سایر دولتها و ملتها که ذرهای امید به ایالات متحده آمریکا دردل دارند این خط سیر را با دقت و ریزبینی دنبال کنند شاید بتوان نتایج مطلوبتری را دریافت کرد.