
به گزارش سراج24 و به نقل از روابط عمومی سازمان فضای مجازی سراج، شانزدهمین شماره از مجله هفتگی «سایبرنما» که به معرفی آخرین و مهمترین رخدادها و تحقیقات سایبری جهان میپردازد، به همت مرکز تحقیقات و آینده پژوهی سازمان فضای مجازی سراج منتشر شد.
در این شماره ابتدا به پیشنهاد جدید رگولاتوری اتحادیهی اروپا در زمینهی هوشهای مصنوعی پرداخته شده که در آن محدودیتهای زیادی برای هوشهای مصنوعی وضع شده است. در این قوانین سختگیرانه هوشهای مصنوعی به سه دسته پرخطر، تا حدودی پرخطر و کم خطر تبدیل شدهاند.
دومین موضوع این هفته به «دیپوب» یا همان هویت جعلی اینترنتی اختصاص دارد که به یکی از مهمترین ابزارهای شیادین، کلاهبرداران و سارقان اینترنتی تبدیل شده است. افزایش ۲۵۰ درصدی معاملات هویت جعلی آنلاین در «دیپوب» نشان میدهد تا چند سال آینده موضوع هویت جعلی اینترنتی به یکی از مهمترین مسائل امنیتی در سطح بین الملل تبدیل خواهد شد.
در سومین خبر هفته به این موضوع پرداخته شده است که هوشهای مصنوعی هر روز قادر به انجام کارهای جدیدی میشوند که در تازهترین اختراع در این حوزه یک شرکت اسرائیلی آمریکایی در هفته گذشته توانسته هوش مصنوعی را معرفی کند که میتواند به صورت آنلاین و با دقت زیادی رد پای پولهای مشکوک و پولشویی در سیستمهای مالی را شناسایی و گزارش نماید.
چهارمین خبر این هفته به پژوهش یک موسسه امنیتی در حوزه وب اختصاص دارد. بر اساس تحقیق یک موسسه امنیتی کانادایی، ۴۰ درصد ترافیک وب در اختیار باتها قرار دارد. این موسسه پیش بینی کرده است که رشد باتها در سالهای آینده با سرعت بیشتری انجام شود و بیشتر فضای ترافیک وب را به خود اختصاص دهند.
در آخرین موضوع این هفته نیز معرفی سامانه پهپادهای مبتنی بر هوش مصنوعی توسط نزاجا پرداخته شده است. در این سامانه ۱۰ پهپاد مبتنی بر هوش مصنوعی میتوانند بدون نیاز به یک اپراتور انسانی دست به عملیات بزنند. به نوعی این سامانه اعلام حضور رسمی جمهوری اسلامی ایران در جنگ هوشهای مصنوعی به شمار میرود.
میتوانید شانزدهمین شماره از مجله هفتگی «سایبرنما» را از طریق این لینک دریافت نمایید.
انتهای پیام/