
به گزارش سراج24، مدیر بخش صحنه ای هفدهمین جشنوارۀ سراسری تئاتر مقاومت از تمدید مهلت ارسال اثر تا نیمۀ تیرماه خبر داد.
«امیرحسین شفیعی» با بیان این خبر گفت: ما در طول حیاتِ تئاتر موسوم به دفاع مقدس و مقاومت، در سراسر کشور بارها شاهد آثاری بوده ایم که بازتولید شده اند و شاید امروزه دیگر کارکرد روزهای اولیۀ خود را چه در بیان و فرم اجرایی اثر و چه در مضمون و محتوا نداشته باشند؛ لذا ما برای برطرف کردن این کاستی در هفدهمین جشنوارۀ سراسری تئاتر مقاومت، به دنبال بالابردن کیفیت آثار هستیم و برای نیل به این هدف در فراخوان تأکید ویژه ای بر اورجینال بودن و تازه بودن آثار و نمایشنامه های ارسالی داشتیم.
شفیعی افزود: در جشنوارۀ امسال به دنبال بالا بردن کمّی تعداد آثار رسیده به دبیرخانۀ جشنواره نیستیم و برای دست اندرکاران و سیاست گذاران جشنواره، کیفیت آثار بسیار مهم و ضروری است.
وی در مورد تمدید ارسال آثار گفت: بدین منظور و با توجه به اهمیت موضوع و درخواست های مکرر هنرمندان و فعالان حوزۀ تئاتر مقاومت، مهلت ارسال آثار تا پانزدهم تیرماه تمدید شد تا دوستان و علاقه مندان بیشتری بتوانند آثار نیمه تمام و جدید خود را در سامانۀ جشنواره ثبت کنند.
مدیر تماشاخانۀ سرو در خاتمه گفت: ما در آستانۀ چهلمین سالگرد هشت سال حماسۀ ماندگار دفاع مقدس هستیم و این روزها شاهدیم که مقاومت و پایداری به عرصه های دیگر نیز تعمیم یافته و از نظر مضمونی و محتوایی گسترش پیدا کرده است.