به گزارش سراج24، امروزه سیل عظیمی از اخبار گوناگون بدون ذکر هیچ منبعی دست به دست میشوند و صرفاً به دلیل تحریک حس ملیگرایی افراد و یا برانگیختن احساسات مردم رواج بیشتری پیدا میکنند؛ پیامهایی که رنگ و بوی عطوفت و تطهیر چهره پهلوی را به خود گرفته و با دروغپردازی و بدون ذکر هیچ منبعی دوران حکومت پهلوی را به نحوی دیگر به مردم نشان میدهند.
در همین جهت یک کاربر حامی حکومت پهلوی با انتشار پستی سعی کرده است واقعیات تاریخ را به گونهای دیگر نشان دهد. او اوضاع زندگی مردم و وضعیت اسفبار اقتصادی در دوران حکومت پهلوی را اینگونه نشان داده و نوشته است:
«آیا میدانستید: ایران از١٣٤٢ تا ١٣٥٦ رشد اقتصادی دورقمی وتورم سالانه ١٪ داشت؟ و ٩٨٪ ایرانیان بالای٢٣سال شغل با درآمدمتوسط داشتند تهران ١٣٥٥سومین پایتخت پاکیزه دنیا بود خطوط هوایی هما ١ در آسیا و٢ در جهان بود؟ حالا ایران دارای غمگینترین مردم و چهارمین پول بی ارزش دنیا».
اما مهدی عسگری یکی از فعالان فضای مجازی با انتشار رشته توییتی در این خصوص مدارک و اسنادی از حقیقت ماجرا منتشر کرد که خواندنش خالی از لطف نیست. او در این رشته توییت نوشت:
۱- «دیشب که این توییت رو دیدم، پیش خودم گفتم بعیده این اراجیف رو کسی باور کنه بخاطر همین هم واکنشی نشون ندادم ولی حالا که نزدیک به ۳۰۰ نفر ریتوییت کردند، دیگه نمیشه ساکت موند ادعاهایی که تو این توییت هست رو بررسی میکنم».
۲-تورم سالانه یک در صد رو از کجا آورد؟ این آمار تورمی که بانک جهانی داده از بازه ۱۹۷۲ تا ۱۹۸۳ (۱۳۵۰ تا ۱۳۶۱) سال ۱۹۷۴ (۱۳۵۲) تورم ایران به بالای ۵۰ درصد میرسه (بی سابقهترین تورم در طول تاریخ ایران).
۳- اینم برشی از روزنامههای وقت و اوضاع گرونیها
۴-اینم صحبتهای هوشنگ نهاوندی (وزیر و رییس دانشگاه تهران در دوران پهلوی ) در مورد تورم
۵- در مورد بیکاری و افسانهای که این توییت مدعی شده باید بگم خدمتتون که عبادی استاد اقتصاد دانشگاه تهران (از مدیران ارشد سازمان برنامه و بودجه ) گفته: «نرخ بیکاری از کمی بیشتر از ۹ درصد (۹.۲۵) در سال ۱۳۴۵ به بالای ۱۰ درصد (۱۰.۱۷) در سال ۱۳۵۵ افزایش یافت».
۶- خوبه بدونید در دوران پهلوی اینقدر مردم کار داشتند که برای یه تیکه ساندویچ خون خودشون رو میفروختند.
۷- و اما تهران سومین پایتخت زیبای جهان/ اینقدر این شهر زیبا بوده که مردم از لای اشغالاش برای زنو بچشون نون در میوردن.
۸- در مورد ادعاهایی که در مورد شرکت هما کرده، من منبعی پیدا نکردم
انتهای پیام/