سوپ لوبیا مخصوص سحر ماه رمضان +طرز تهیه

سوپ لوبیا مخصوص سحر ماه رمضان +طرز تهیه

به گزارش سراج24، لوبیا حاوی فولات است که سطح هموسیستئین خون را پایین می‌آورد. لوبیا سفید سرشار از منیزیم است، به نحوی که فقط یک فنجان از آن ۱۱۲.۸ میلی گرم منیزیم دارد. این تقریبا برابر یک سوم میزان توصیه شده مصرف روزانه است. لوبیا سفید حاوی آهن بسیار زیادی است که برای رشد و افزایش گلبول‌های قرمز خون مفید است بنابراین، مصرف لوبیا سفید یکی از راه‌های پیشگیری از ابتلا به کم خونی به شمار می‌رود.

مواد لازم:

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
گوشت پخته و ریش شده: ۲۰۰ گرم
سیر خردشده: ۲ حبه
پیاز خردشده: یک عدد
پودر آویشن: کمی
لوبیا سفید پخته شده: ۴۰۰ گرم
آب سبزیجات: یک لیتر
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ لوبیا سفید؛ ساده، اما پرخاصیت!

طرز تهیه:

۱. در تابه‌ای مناسب روغن بریزید و پیاز را کمی تفت دهید و در ادامه گوشت را اضافه کنید.

۲. لوبیا و آب سبزیجات را اضافه کنید.

۳. حرارت را کم کنید تا سوپ به جوش آید. در مرحله بعد سوپ را در غذاساز بریزید و با اضافه کردن ادویه و آویشن با دور متوسط همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۴. سپس به تابه برگردانید و اجازه دهید تا زمان مصرف گرم بماند.

خواص

نصف فنجان لوبیا سفید ۸ گرم پروتئین دارد، ۲۰۰ گرم لوبیا سفید پخته می‌تواند ۵۰ درصد نیاز روزانه به فیبر رژیمی را تامین کند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

خورش گوجه سبز با قارچ +دستور تهیه

نان شیرمال سنتی+طرز پخت

باسلوق خوشمزه مخصوص افطار +طرز تهیه

0 نظر

ارسال نظر

capcha