۵ سوپرمیوه ریسک ابتلاء به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند بشناسید

 ۵ سوپرمیوه  ریسک ابتلاء به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند بشناسید

به گزارش سراج24، محققان در مطالعه‌ای به بررسی مغذی‌ترین میوه‌ها و سبزیجات پرداختند تا دریابند کدامیک دارای مقادیر قابل توجه ویتامین‌های B نظیر تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، B۶ و B۱۲، ویتامین‌های C و K، آهن، فیبر و پروتئین هستند.

محققان در بررسی‌های خود ۵ سوپرمیوه را یافتند که قویاً با کاهش ریسک ابتلاء به بیماری‌های مزمن مرتبط هستند:

- لیموترش زرد

- توت فرنگی

- پرتقال

- لیموترش سبز

- گریپ فروت صورتی و قرمز

بعد از این میوه‌ها، به ترتیب تمشک و گریپ فروت سفید قرار می‌گیرند.

همچنین توجه به رسیده بودن میوه هم مهم است. مطالعات نشان می‌دهند میوه‌های رسیده، از جمله خانواده توت‌ها، به مراتب آنتی اکسیدان بیشتری دارند. از اینرو فایده تمشک سیاه به مراتب بیشتر از تمشک قرمز است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

عفونت قارچی در کمین ناخن‌ها+ علائم و روش‌های درمان

مواد غذایی بدون کالری برای لاغری

علل خستگی همیشگی چیست؟

0 نظر

ارسال نظر

capcha