روش تهیه رولت اسفناج

روش تهیه رولت اسفناج

به گزارش سراج24، اسفناج از انواع سبزیجات خوشمزه و خوش طعمی است که در طرز تهیه انواع پیش غذا‌ها نظیر رولت اسفناج و بورانی اسفناج مورد استفاده قرار می‌گیرد. طرز تهیه رولت اسفناج در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می‌توانید این رولت خوشمزه را با سس لیمو سرو کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم:

اسفناج ۲ کیلوگرم

تخم مرغ همزده ۶ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

شنبلیله خشک یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع به میزان لازم

پنیر لبنه ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی ریز خرد کرده ۱ پیمانه

قارچ خرد کرده و تفت داده یک‌دوم پیمانه

کنسرو ذرت یک‌دوم پیمانه

کنسرو نخود فرنگی یک‌دوم پیمانه

روش تهیه رولت اسفناج:

اسفناج را بخارپز کنید و در صافی بریزید تا آب اضافه اش گرفته شود.

آن گاه آن را ساطوری کنید.

سپس در ظرف مناسبی اسفناج، تخم مرغ، نمک، فلفل و شنبلیله را بریزید و خوب هم بزنید.

حالا کف قالب نسوزی اندکی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و مایه کوکو را در آن بریزید و با تکان دادن قالب مایه را در تمام سطح قالب یکسان پخش کنید.

اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بگذارید تا کوکو بپزد و سطحش طلائی شود.

بعد کوکو را از فر خارج کنید و رویش را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.

اکنون کوکو را از قالب خارج کرده و رول کنید.

پنیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت، نخودفرنگی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، رول کوکو را باز کرده و این مواد را روی سطح کوکو بریزید و با کارد آن را در تمام سطح کوکو پخش کنید و کوکو را دوباره رول کنید و در سلفون بپیچید و یک روز در یخچال استراحت دهید.

اکنون رولت را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و به دلخواه بیارائید.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

خورش گوجه سبز با قارچ +دستور تهیه

سوپ لوبیا مخصوص سحر ماه رمضان +طرز تهیه

نان شیرمال سنتی+طرز پخت

0 نظر

ارسال نظر

capcha