آجیل‌ها نباید در معرض رطوبت قرار گیرند

آجیل‌ها نباید در معرض رطوبت قرار گیرند

به گزارش سراج24، فاطمه مهرانی متخصص تغذیه در رابطه با مصرف تنقلات و آجیل سالم در تعطیلات نوروز گفت: هموطنان عزیز برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها از خرید و مصرف آجیل‌هایی که در مکان‌های مرطوب نگهداری شده و حاوی سم آفلاتوکسین هستند خودداری کنند.
فاطمه مهرانی افزود: آجیل‌ها نباید در معرض رطوبت قرار گیرند، رطوبت می‌تواند به ایجاد سم افلاتوکسین کمک کند.
آفلاتوکسین ماده‌ای بسیار سمی و مقاوم است که باعث بروز مسمومیت حاد و مزمن در انسان و حیوانات می‌شود. این سم ممکن است در غلات، دانه‌های روغنی، ادویه جات، ذرت، بادام زمینی، پسته، فلفل قرمز، فلفل سیاه و میوه‌های خشک وجود داشته باشد و در طیف گسترده تری از خوراکی‌ها مشاهده شود.
مصرف مقدار ناچیز این سم به مدت طولانی موجب بروز انواع سرطان و اختلال متابولیکی ریز مغذی‌ها می‌شود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: این مواد خوراکی همچنین نباید رنگ غیرطبیعی داشته باشند. متاسفانه برخی افراد سودجو به هنگام برشته کردن برخی مغز‌ها از رنگ‌های غیرمجاز صنعتی و یا شیمیایی که سرطان زا هستند استفاده می‌کنند.
وی اضافه کرد: این مواد نباید خارج از فروشگاه در معرض گرد و غبار قرار بگیرند و باید در شرایط خشک و خنک نگهداری شوند. گاهی مشاهده می‌شود مغز‌ها در ویترین مغازه‌ها در معرض تابش نور مستقیم خورشید هستند که این امر می‌تواند باعث فساد مغز‌ها شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

علائم مسمومیت با قارچ‌های سمی چیست؟

آشنایی با ترفند‌هایی که در عید نوروز مانع چاق شدن هستند!

ساعت‌ رسمی کشور تغییر می‌کند

0 نظر

ارسال نظر

capcha