۱۳۹۷/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۵
در پاسخ به موسوی لارگانی مطرح شد؛

لاریجانی: دولت حق ندارد به مصوبه مجلس درخصوص افزایش حقوق عمل نکند

رئیس مجلس گفت: دولت حق ندارد به مصوبه مجلس در رابطه با افزایش حقوق عمل نکند و هر کسی که یک حرفی زد نباید روی آن حساب کرد و بی‌جا کردند که این حرف را زدند.

لاریجانی: دولت حق ندارد به مصوبه مجلس درخصوص افزایش حقوق عمل نکند

به گزارش سراج24، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۲ اسفند) طی تذکری، اظهار کرد: مجلس دیروز در رابطه حقوق و مزایا مبلغی را برای اضافه شدن حقوق در سال ۹۸ تصویب کرد، و راهکاری داد که با عدالت تناسب داشته باشد، یعنی کسی که ۲۰ میلیون حقوق می‌گیرد چهار میلیون به حقوقش اضافه نشود و کسی که یک میلیون تومان حقوق می‌گیرد دویست هزار تومان به حقوقش اضافه می‌شود.

وی افزود: متاسفانه هنوز جلسه مجلس تمام نشده بود که دولت اعلام می‌کند که به این مصوبه عمل نمی‌کنم!

علی لاریجانی در پاسخ به تذکر ناصر موسوی لارگانی در مورد نامه رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر عدم اجرای این مصوبه خاطرنشان کرد: دولت حق ندارد به این مصوبه عمل نکند و هر کسی که یک حرفی زد نباید روی آن حساب کرد و بی‌جا کردند که این حرف را زدند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••