
احمد سالک نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با سراج24 پیرامون طرح ساماندهی پیامرسانهای بومی که در بند 24 میگوید مجوز واردات گوشی، منوط به نصب پیامرسانهای اثرگذار است، گفت: طرح ساماندهی پیام رسانهای بومی در کمیسیون فرهنگی و بهطور ویژه در کارگروه فضای مجازی بررسی خواهد شد و اگر دوستان به این نتیجه برسند که این بند میتواند قدمی در راستای تقویت جایگاه این پیامرسانها بردارد آن را تصویب و جهت اجرا به دستگاههای ذیربط ابلاغ میکند.
وی افزود: مدیریت فضای مجازی باید براساس سیاستهای نظام اسلامی، بومیسازی و از تحت سلطهی بیگانگان خارج شود و این هدف صرفا با تقویت شبکههای اجتماعی بومی امکانپذیر است. شبکههای اجتماعی در تمامی کشورهای دنیا، زیر نظر حاکمیتها اداره و مدیریت میشوند و مسئلهی عجیبی نیست. البته متاسفانه در حال حاضر گرفتار حواشی مربوط به طلاگرام و هاتگرام هستیم ولی دوستان قول دادهاند تکلیف آنها نیز تا آخر آذر ماه مشخص شود.
عضو کارگروه فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص زمان ارائهی نهایی طرح ساماندهی پیامرسانهای بومی تصریح کرد: این طرح فعلا در حال بررسی در کارگروههای مربوطه است و پس از انجام کارهای کارشناسی، توسط دبیر کمیسیون در اختیار شورای عالی فضای مجازی قرار میگیرد. اجرای طرح ساماندهی پیام رسانهای بومی نیازمند عزم ملی تمامی سازمانها و نهادهای مرتبط با امور فضای مجازی است، در غیراین صورت اجرای آن با مشکلاتی روبرو میشود.
سالک با اشاره به اختلاف نظر بین وزارت ارتباطات و شخص دبیر شورای عالی فضای مجازی درخصوص قطع یا ادامه هرگونه حمایت از پیام رسانهای بومی اظهارداشت: این اختلافات وجود دارد ولی پس از تدوین این مصوبات وزارت ارتباطات موظف به اجرای آن است؛ بنابراین آنچه که از زبان آقای فیروزآبادی به عنوان دبیرشورای عالی فضای مجازی بیان میشود صحیح است و حمایت از پیام رسانهای بومی ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/