اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۴:۲۸:۵۶
اذان ظهر ۱۲:۰۹:۵۹
اذان مغرب ۱۸:۴۱:۵۵
طلوع آفتاب ۰۵:۵۴:۴۷
غروب آفتاب ۱۸:۲۳:۴۵
نیمه شب ۲۳:۲۶:۵۰
قیمت سکه و ارز
۱۳۹۶/۱۱/۱۸ - ۰۹:۱۵
هشدار محققان چینی؛

افزایش خطر سرطان مری در سیگاری‌ها با نوشیدن چای داغ

طبق نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدن چای بیش از اندازه داغ خطر سرطان مری را در افراد سیگاری و افراد الکلی افزایش می‌دهد.

به گزارش سراج24، محققان دانشگاه پکینگ چین همچنین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را افزایش نمی دهد.

جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گویند:

    «نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط است که در کنار آن کشیدن سیگار یا نوشیدن الکل هم وجود داشته باشد.»

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان مری سالانه حدود ۴۰۰ هزار نفر را در دنیا می کُشد.

در این مطالعه، محققان حدود ۱۰ سال ۴۵۶,۱۵۵ شرکت کننده ۳۰ تا ۷۹ سال را در چین تحت نظر داشتند.

محققان دریافتند شرکت کنندگان این مطالعه که چای بسیار داغ می نوشیدند، بیش از اندازه الکل مصرف کرده و سیگار می کشیدند بیش از ۵ برابر افرادی که هیچ یک از این سه عادت را نداشتند، در معرض ریسک ابتلا به سرطان مری قرار داشتند.

به گفته محققان، استعمال سیگار و مصرف الکل و همچنین ترکیبات شیمیایی و تاثیر دمای معکوس چای داغ، موجب افزایش ریسک سرطان مری می شوند.
منبع: مهر
 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۴۴
اخرین اخبار
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••