۱۳۹۵/۰۸/۲۵ - ۱۰:۲۷
وزیر ارشاد در چذابه:

رسانه‌های بیگانه مدعی اطلاع‌رسانی حماسه عظیم اربعین را پوشش نمی‌دهند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسانه‌های بیگانه که مدعی اطلاع‌رسانی حرفه‌ای هستند کجایند که این شور و عشق و جلوه‌های رحمانی اسلام را به مردم جهانیان نشان دهند.

 رسانه‌های بیگانه مدعی اطلاع‌رسانی حماسه عظیم اربعین را پوشش نمی‌دهند

به گزارش سراج24،سیدرضا صالحی‌امیری لحظاتی پیش در مرز چذابه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رسانه‌های بیگانه که مدعی اطلاع‌رسانی حرفه‌ای هستند کجایند که این شور و عشق و جلوه‌های رحمانی اسلام را به مردم جهانیان نشان دهند.

وی افزود: این موضوع نشان دهنده‌ عملکرد رسانه‌های بیگانه در این زمینه است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امروز به همراه رئیس سازمان حج و زیارت، استاندار خوزستان و سایر مسئولان برای دیداری از نزدیک و عرض سلامی به آقا اباعبدالله الحسین و زائران و خادمان آن حضرت به خوزستان آمدیم.

وی با اشاره به عظمت فرهنگ اربعین گفت: چیزی که فراتر از این حرکت در حال شکل‌گیری است شور حسینی است که در اینجا شکل گرفته است.

صالحی‌امیری با اعلام اینکه اربعین بزرگترین راهپیمایی جهان است گفت: مردم خونگرم خوزستان که همه محبان اهل بیت(ع) هستند به ویژه در سوسنگرد، چذابه، اهواز، آبادان و خرمشهر در تلاشند تا زائران اهل بیت با کمترین مشکل تردد کنند.

وی افزود: بر‌اساس آمارهای دریافتی از طریق چذابه 300 هزار نفر تاکنون تردد کرده‌اند و این آمار از مرز شلمچه بیش از 500هزار نفر بوده‌اند و پذیرش شده‌اند.

وزیر ارشاد گفت: این آمارها نشان می‌دهد خوزستان بیش از 50 درصد از حجم ارسال زائران را تقبل کرده است.

وی با اشاره به نقش هنرمندان و فعالان رسانه‌ای افزود: من فکر می‌کنم در حوزه فرهنگ دینی عاشورا تا اربعین نقطه عطف تاریخ اسلام است و همگان باید آن را مطالعه کنند و فعالان رسانه‌ای نیز به آن بپردازند.

صالحی‌امیری گفت: فرهنگ حسینی ریشه عمیقی در فرهنگ دینی دارد و به همین منظور وزارت فرهنگ و ارشاد  اسلامی از در این زمینه نیز برای خود رسالت مهمی را تعریف کرده است.


منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۷۸
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••