
به گزارش سراج24، مجمل نیوز، برنامه ی رمضانی «ماه عسل» که با اجرای احسان علیخانی در ساعات قبل اذان مغرب ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه سوم سیما می رود روز گذشته شاهد اتفاق عجیبی بود.
احسان علیخانی مجری جوان این برنامه، در آغاز برنامه روز گذشته ی ماه عسل که خود او نیز تهیه کنندگی آن را بر عهده دارد درگذشت «حبیب محبیان» خواننده خارج نشینی که در اواخر عمر به ایران سفر کرد و سه روز پیش در رامسر درگذشت را تسلیت گفت و البته به عرض تسلیت قانع نشد و چند جمله ای در وصف «حبیب» با تعابیری نظیر مگر می شود "مادر" و "مرد تنهای شب" و از یاد برد با مردم سخن گفت.
فارغ از اینکه در لحظات ملکوتی افطار آیا رسانه ی ملی محلی برای عرض تسلیت به طرفداران خواننده ای که درآخر هم موفق به دربافت مجوز در ایران نشد هست یا خیر، سوال اصلی اینجاست که مگر برنامه های صداوسیما ملک شخصی تهیه کننده و مجری برنامه است که به بهانه ی جذب مخاطب هر چه در فکر و نظر دارند به زبان بیاورند؟ آیا مجری جوان برنامه ی ماه عسل این حق را دارد که آرای متفاوت خود را در رسانه ی ملی آنهم لحظه ی افطار روی آنتن زنده برای مردم منعکس کند؟!
به گزارش مجمل ، احسان علیخانی سال گذشته رسما اعلام کرد که برای اجرای سی شب برنامه در ماه رمضان رقمی نزدیک به 50میلیون تومان از سازمان صداوسیما دریافت می کند که احتمالا امسال این رقم بیشتر نیز شده است. وقتی مجری برای ثانیه هایی که با مخاطبان خود حرف می زند رقم های هنگفتی را دریافت می کند نباید بر رفتار آنها نظارتی باشد؟
البته این موضوع تنها به رفتار احسان علیخانی بر نمی گردد، بلکه در چند سال اخیر فرزاد حسنی و عادل فردوسی پور هم این رویه ی غلط را انجام داده اند و برنامه های رسانه ی ملی با مخاطب چند میلیونی را متعلق به خود پنداشتند. کما اینکه همین چند وقت پیش عادل فروسی پور در آغاز برنامه ی ورزشی نود چند دقیقه ای به تمجید جایزه جشنواره کن اصغر فرهادی وشهاب حسینی پرداخت و برنامه ی نود را به آنها تقدیم کرد!
بهرحال لازم است مسئولین صداوسیما، رویکرد برنامه های مخاطب پسند و مخصوصا حرکات مجریان این برنامه ها مورد توجه و نظر دقیق قرار دهند.