۱۳۹۵/۰۲/۱۲ - ۱۹:۱۴
رحمانی:

مجلس دهم هیچ اولویتی بالاتر از اقتصاد و مشکلات معیشتی مردم نداشته باشد

رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید مجلس و دولت در اقدام و عمل یکپارچه عمل کنند.

مجلس دهم هیچ اولویتی بالاتر از اقتصاد و مشکلات معیشتی مردم نداشته باشد

به گزارش سراج24،رضا رحمانی نماینده مردم تبریز و رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید مجلس و دولت در اقدام و عمل یکپارچه عمل کنند، گفت: لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی، توجه دولت و مجلس آینده به مشکلات و موانع تولید است و در این زمینه باید گفت که مسئولان باید موانع تولید را برای رفع معضل بیکاری در دستور کار قرار دهند.

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله مشکلات و تهدیدات اقتصادی است، تاکید کرد: اگر مجلس و دولت می‌خواهند در حوزه اقتصاد مقاومتی واقعا اقدام و عمل داشته باشند باید از تمام حاشیه‌های سیاسی پرهیز کرده و اولویت اول کار خود را مشکلات اقتصادی قرار دهند و به معنای واقعی کلمه جدیت لازم را در پرداختن به مسائل اقتصادی در مجلس و دولت داشته باشند.

رئیس کمیسیون صنایع مجلس در پایان گفت: مردم از نمایندگان منتخب خود در مجلس دهم انتظار دارند که به مطالبات اقتصادی آنها پاسخ بگویند؛ امروز دیگر بر کسی پوشیده نیست که اولویت اول کشور اقتصاد است؛ بهترین و شایسته‌ترین خدمت به مردم آن است که نمایندگان محترم در مجلس دهم به طور شایسته از حقوق مردم دفاع کنند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••