قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۲/۱۲ - ۱۱:۴۸
با مصوبه مجلس

انتشار ایران چک دائمی شد

براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی انتشار ایران چک دائمی شد.

انتشار ایران چک دائمی شد

به گزارش سراج24، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه‌های توسعه کشور، با ماده 48 این لایحه موافقت کردند.

براساس ماده 48 لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه‌های توسعه کشور، چاپ و انتشار ایران‌چک بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تحت نظارت هیئت نظارت اندوخته اسکناس موضوع ماده (21) قانون پولی و بانکی کشور به پیشنهاد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تصویب شورای پول و اعتبار ادامه می‌‌یابد.

همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز در ادامه بررسی لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه‌های توسعه کشور با ماده 49 این لایحه را نیز تصویب کردند.

طبق ماده 49 لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه‌های توسعه کشور، واگذاری اراضی ملی و دولتی برای طرحهای صنعتی که با تأیید دستگاه صادرکننده مجوز، امکان استقرار در شهرکهای صنعتی را ندارد، با رعایت سایر قوانین بلامانع می‌‌باشد.


 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••