۱۳۹۵/۰۱/۰۲ - ۱۲:۰۸
در تماس تلفنی

رییس جمهوری فرا رسیدن سال ۱۳۹۵ را به رهبر معظم انقلاب تبریک گفت

رییس جمهوری در گفت‌وگویی تلفنی با حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرا رسیدن سال ۱۳۹۵ هجری شمسی را به معظم له تبریک گفت.

رییس جمهوری فرا رسیدن سال ۱۳۹۵ را به رهبر معظم انقلاب تبریک گفت

به گزارش سراج24، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانى در این گفتگوی تلفنی که در آغاز سال جدید انجام شد، ضمن تبریک سال نو و آرزوى سلامتى و طول عمر براى رهبر انقلاب، تأکید کرد که سال 95 سال امید و تلاش همگانی برای ساختن ایرانی شایسته ملت بزرگ ایران خواهد بود و دولت همه توان خود را در مسیر اجرای قانون اساسی، برنامه های کلان کشور و رهنمودهای معظم له به‌کار خواهد گرفت.

رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این گفتگو با تبریک سال نو به رئیس جمهور و خانواده بزرگ ملت ایران، براى توفیق بیشتر دولت در خدمت به کشور و مردم، آرزوى توفیق کردند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••