۱۳۹۴/۱۱/۰۷ - ۱۵:۴۴
فابیوس:

حزب «اتحاد دموکراتیک کُرد» برای نشست ژنو دعوت نشده است

«لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه در سخنانی اعلام کرد: «استفان دی‌میستورا» به پاریس اطلاع داده که از حزب «اتحاد دموکراتیک کُرد» برای شرکت در نشست صلح سوریه دعوت به عمل نیاورده است.

حزب «اتحاد دموکراتیک کُرد» برای نشست ژنو دعوت نشده است

به گزارش سراج24، به نقل از «روسیا الیوم»، «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه از عدم دعوت فرستاده ویژه سازمان ملل از حزب «اتحاد دموکراتیک کُرد» برای شرکت در نشست صلح سوریه خبر داد.

بر اساس این گزارش، وی در این زمینه تصریح کرد: «استفان دی میستورا» به پاریس اطلاع داده که هیچگونه دعوتی از اتحاد دموکراتیک کُرد برای مشارکت در نشست ژنو۳ درباره سوریه به عمل نیاورده است.

وزیر خارجه فرانسه در ادامه اظهار داشت: دی میستورا دعوتنامه های طرف های شرکت کننده در نشست صلح سوریه را برای آنها ارسال کرده است و در این میان مهم ترین مشکل مسأله دعوت از حزب «اتحاد دموکراتیک کُردها» بود.

فابیوس همچنین در واکنش به اظهارات معارضان سوری مبنی بر اینکه آنها هنوز به دعوت دی میستورا پاسخ نداده اند، گفت: اگر موضع مخالفان سوری را درست متوجه شوم، آنها با مذاکرات موافق‌اند و تنها به دنبال این هستند که بدانند با چه هیئتی و درباره چه چیزی باید مذاکره کنند.

گفتنی است، روز گذشته «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با انتقاد از آنچه «باج‌خواهی» ترکیه درباره مذاکرات صلح سوریه توصیف کرد، گفته بود: کردهای سوریه به عنوان نیرویی که با گروه داعش می‌جنگند، باید در پروسه سیاسی این کشور حاضر باشند.
 

 

 

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

https://telegram.me/joinchat/CZFBeDvqGN8ZqY3U3m7RqQ

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••