۱۳۹۴/۱۱/۰۷ - ۱۴:۲۷
عضو هیئت رئیسه بنکداران مواد غذایی:

تاریخ مصرف برنج‌ها درحال اتمام است/وزارت جهاد کشاورزی بدون بررسی انبارها مجوز واردات می‌دهد

عضو هیئت رئیسه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه به اندازه مصرف بیش از یک سال کشور، در انبارها برنج داریم، با گلایه از سیاست وزارت جهاد کشاورزی در واردات بی رویه این محصول به کشور گفت: تاریخ مصرف برنج های موجود در برخی انبار‌ها، رو به اتمام است.

تاریخ مصرف برنج‌ها درحال اتمام است/وزارت جهاد کشاورزی بدون بررسی انبارها مجوز واردات می‌دهد

به گزارش سراج24، قاسمعلی حسنی، اظهار کرد: به حدی برنج در انبارهای کشور موجود است که تا 2 سال آینده نیازی به واردات این محصول نداریم و به اندازه مصرف بیش از یک سال کشور برنج وجود دارد.

وی با بیان اینکه تاریخ مصرف برنج‌های موجود در برخی انبارها رو به اتمام است افزود: البته فعلاً مشکلی برای مصرف آنها وجود ندارد.

عضو هیئت رئیسه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: با این وجود، از 4 آذر ماه سال جاری شاهد واردات دوباره این محصولات هستیم  و بیش از یک میلیون تن برنج در حالی برای واردات ثبت سفارش شده است که نیازی به واردات آنها وجود ندارد.

وی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی بدون مطالعه و بررسی وضعیت انبارها، اجازه ثبت سفارش و واردات مجدد برنج را داده است که بر این سیاست گذاری نقد جدی وارد است.

حسنی با بیان اینکه واردات برنج بدون توقف در حال انجام است و تمام شدنی نیست گفت: هر نهاد ، ارگان یا سازمانی که نیاز به برنج دارد به راحتی می‌تواند نیاز آنها را از منابع موجود در داخل و بدون نیاز به واردات تامین کرد.

مقام مسئول بنکداران صنایع غذایی در پایان گفت: برنج خارجی در حال حاضر با قیمت بنکداری 2 هزار 400 تا 3 هزار و 950 تومان و برنج ایرانی 6 هزار و 400 تومان تا 9 هزار تومان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ،مصرف سالانه برنج در کشور حدود 3 میلیون تن بوده که در سال جاری میزان تولید این محصول بیشتر از 2 میلیون اعلام شده است.

 

 

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

https://telegram.me/joinchat/CZFBeDvqGN8ZqY3U3m7RqQ

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••