۱۳۹۴/۰۹/۲۵ - ۱۳:۲۶

آیت‌الله یزدی: عوامل حادثه دردناک نیجریه را به سزای اعمال ناشایست خود برسانید

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: از سازمان‌های مدافع حقوق بشر و رئیس‌جمهور نیجریه می‌خواهم با بررسی موضوع، زمینه آزادی شیخ ابراهیم زکزاکی را فراهم کرده و عوامل خودسر این حادثه دردناک را به سزای اعمال ناشایست خود برساند.

 آیت‌الله یزدی: عوامل حادثه دردناک نیجریه را به سزای اعمال ناشایست خود برسانید

به گزارش سراج24،تسنیم نوشت، آیت‌الله محمد یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری با صدور پیامی وقوع فجایع اخیر در نیجریه را محکوم کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

خبر حمله وحشیانه به منزل جناب شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه و تخریب حسینیه بقیة‌الله «عجل‌الله تعالی فرجه الشریف» توسط ارتش این کشور که سبب به شهادت‌رسیدن جمع زیادی از شیعیان مظلوم نیجریه شد، سبب تأثر و تألم همه مسلمانان به‌ویژه شیعیان جهان شد.

اینجانب ضمن محکوم‌کردن این جنایت هولناک و عرض تسلیت به محضر حضرت ولی عصر «ارواحنا له الفداء»، مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید، علمای اعلام، حوزه‌­های علمیه به‌ویژه طلاب نیجریه­‌ای مقیم حوزه علمیه قم و عموم مسلمانان جهان بر لزوم یکپارچگی جهان اسلام و هوشیاری در برابر توطئه­‌های تکفیری ـ صهیونیستی تأکید کرده و از سازمان‌های مدافع حقوق بشر و رئیس جمهور کشور نیجریه می‌خواهم با بررسی موضوع، زمینه آزادی شیخ ابراهیم زکزاکی را فراهم کرده و عوامل خودسر این حادثه دردناک را به سزای اعمال ناشایست خود برساند و مانع تفرقه‌افکنی، تبعیض مذهبی و میدان‌داری ارتش، پلیس و گروه‌های افراطی همچون بوکوحرام در این کشور شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••