
به گزارش سراج24، تسنیم به نقل از مرکز اطلاع رسانی لوکال نوشت، استفان لوفن، نخست وزیر سوئد اعلام کرده است که کشورش سطح هشدارهای امنیتی را پس از حملات پاریس افزایش داده است. وی در خصوص تابعیت سوئدی یکی از متهمان حادثه تروریستی پاریس اعلام کرد که مشاهده واقعیات موجود و اینکه عدهای از شهروندان سوئدی در سوریه و عراق در صف داعش مشغول جنگ و ترور هستند برای ما دشوار است.
لوفن تاکید کرده است که برای سوئدیها سخت است که بپذیرند در میان جامعه باز و دموکراتیک آنها کسانی هستند که به صف داعشیهای قاتل پیوستهاند.
سطح هشدار امنیتی در سوئد متعاقب وقوع حوادث پاریس افزایش یافته است. مقامات سوئدی تروریستهای دارای تابعیت این کشور را نه تنها خطری برای این کشور، بلکه به عنوان خطری برای کل کشورهای حوزه نوردیک (شمال اروپا) محسوب میکنند.