قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۶/۲۲ - ۱۶:۰۴

نامه محرمانه‌ اسلام‌آباد به کابل: کرزی را ساکت کنید

اخبار منتشرشده در فضای مجازی حاکی از آن است که دولت پاکستان در نامه‌ای محرمانه از افغانستان خواسته تمام تلاش خود را برای برکناری «رحمت‌الله نبیل» و سکوت «حامد کرزی» انجام دهد.

نامه محرمانه‌ اسلام‌آباد به کابل: کرزی را ساکت کنید
به گزارش سراج24، عده‌ای از فعالان شبکه‌های اجتماعی در صفحات خود از نامه محرمانه مقامات پاکستانی به دولت افغانستان خبر داده‌اند.
 
بنابر این اخبار منتشر شده، پاکستان با ارسال نامه‌‌ای مخفیانه به افغانستان از دولت این کشور خواسته تا «رحمت‌الله نبیل» رئیس عمومی امنیت ملی را برکنار و «حامد کرزی» را نیز وادار نماید تا علیه پاکستان صحبت نکند.
 
در حالی که صحت این خبر در هاله‌ای از ابهام قرار دارد،گفته می‌شود که این نامه در اختیار دولت افغانستان قرار گرفته است.
 
«رحمت الله نبیل» رئیس اداره امنیت ملی و «حامد کرزی» رئیس جمهور پیشین کشور از منتقدان تند سیاست‌های پاکستان در مورد افغانستان به شمار می‌روند.
 
آن‌ها همچنین پیش از این مخالفت خود را با امضای توافق همکاری میان سازمان اطلاعات پاکستان و اداره امنیت ملی افغانستان اعلام کرده‌اند.
 
 
منبع:فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••