قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۱۰/۲۸ - ۰۹:۳۱
بنابر اعلام سایت نزدیک به دولت و اصلاح طلبان؛

متحصن مشارکتی مجلس ششم رئیس دانشگاه الزهرا(س) می شود!

یک سایت نزدیک به دولت و اصلاح طلبان از انتصاب فاطمه راکعی از اعضای حزب منحله مشارکت و از نمایندگان متحصن مجلس ششم به عنوان رئیس دانشگاه الزهرا(س) خبر داد!؟

متحصن مشارکتی مجلس ششم رئیس دانشگاه الزهرا(س) می شود!

به گزارش سراج24 به نقل از  "ندای انقلاب"، سایت پارسینه از سایت های نزدیک به دولت و اصلاح طلبان در خبری اختصاصی نوشت:شنیده های خبرنگار پارسینه حاکی از آن است که دکتر فاطمه راکعی نماینده سابق مجلس و معاون پیشین پژوهشی دانشگاه الزهرا(س) به عنوان رئیس جدید این دانشگاه منصوب خواهد شد.

فاطمه راکعی کیست؟

فاطمه راکعی از اعضای حزب منحله مشارکت و از نمایندگان مجلس ششم است که در ماجرای تحصن 27 روزه 140 نفر از عناصر افراطی این مجلس ضمن پیوستن به صف آنها و نقش آفرینی در این زمینه این لکه ننگین را در کارنامه خود ثبت کرد. اقدامی که البته قند در دل آمریکایی‌ها و صهیونیست ها آب کرد و بسیاری از رسانه‌های بیگانه ضمن حمایت از این حرکت افراطیون مجلس ششم تلاش کردند چهره جمهوری اسلامی ایران را در جامعه جهانی مخدوش کنند.


وی که از اعضای اصلی تحصن‌کنندگان مجلس ششم به شمار می‌رود،درباره این اقدام تامل‌برانگیز خود و همفکرانش می‌گوید:برخلاف تصور عده‌ای که فکر می‌کنند این تحصن تاثیرگذاری لازم را نداشت و نتوانست کاری از پیش ببرد،من گمان کنم این یک حرکت درست، سنجیده، به موقع و به حق بود، که می‌بایست انجام می‌شد!؟

راکعی از بزرگ‌ترین حامیان استعفای نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس ششم، تحصن رادیکال‌های این مجلس را مایه افتخار خود دانسته و می‌گوید: تحصن نمایندگان مجلس ششم یکی از صفحات زرین و پرافتخار تاریخ اصلاحات در ایران است که قطعا تاریخ بهترین قضاوت را در مورد آن خواهد کرد!؟

فاطمه راکعی و حمایت از فتنه و فتنه گران!

راکعی هم اکنون سمت مدیر عاملی "انجمن شاعران ایران" را بر عهده دارد که اعضای هیئت مدیره آن متشکل از حامیان فتنه 88 مانند: "افشین اعلا"، "سهیل محمودی"و "ساعد باقری" می باشند.


مدیر "انجمن شاعران ایران" که به نظر می‌رسد این روزها تنها دغدغه‌ای که ندارد، رسیدگی به امور ادبی و حوزه تخصصی خود است،در یکی از شعرهایش که آن را به یکی از سران فتنه تقدیم کرده است، علنا ادعای تقلب در انتخابات سال ۸۸ را تکرار کرده و با عبارت‌هایی همچون " چه کردند با رای سبزش" و " چه کردند با رای بشکوه مردی" سعی دارد القای تقلب در انتخابات سال ۸۸ را تکرار کند.


البته راکعی مقالات و شعرهایی هم در مدح برخی از محکومین امنیتی فتنه ۸۸ که به جرم تبانی و تجمع جهت براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران و آشوب و سلب آسایش عمومی به زندان محکوم شده‌اند نیز سروده و در اختیار سایت‌های رسمی حامی فتنه‌گران قرار داده است.


حال سوال اینجاست، چگونه فردی که انتخابات کشور خود را قبول ندارد و علاوه بر فعالیت‌ در حزب منحله مشارکت، تحصن و بلوا در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد، می‌تواند بر مسند ریاست دانشگاهی بنشیند که متولی آموزش و تربیت بانوان و مادران آینده ساز این مرز و بوم است؟

شایان ذکر است، دانشگاه الزهرا(س) که اکنون دکتر انسیه خزعلی (فرزند آیت الله خزعلی) ریاست آن را برعهده دارد،نخستین دانشگاه ویژه بانوان در ایران است که در سال ۱۳۵۴ تاسیس شد و قبل از پیروزی انقلاب به ترتیب دکتر کریم فاطمی (۱۳۵۵- ۱۳۴۳) و دکتر شاهرخ امیر ارجمند (۱۳۵۷- ۱۳۵۶) ریاست آن برعهده داشتند.

ریاست این دانشگاه پس از پیروزی انقلاب را به ترتیب دکتر حسین نمازی (۱۳۶۰- ۱۳۵۷) ،دکتر محمد حسین حجت‌الاسلامی (۱۳۶۰)، دکتر مجتبی شمسی پور (۱۳۶۰)، دکتر نجفقلی حبیبی (۱۳۶۲- ۱۳۶۰)،دکتر محمد ابراهیم موحدی (۱۳۶۲)،دکتر ثریا مکنون (۱۳۶۳)، دکتر حسین ظهور (۱۳۶۴) ، حکیمه دبیران (۱۳۶۷- ۱۳۶۴)، دکتر عبدالله زندیه (۱۳۶۹- ۱۳۶۷)،دکتر عطاء الله کوهیان (۱۳۷۷- ۱۳۶۹)، زهرا رهنورد (۱۳۸۵- ۱۳۷۷) و دکتر محبوبه مباشری (۱۳۸۵ -۱۳۹۱) برعهده داشته اند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••