
به گزارش گروه وبگردی « سراج24 » پس از وفات رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم بزرگ علماى نصارى به همراه صد تن از نصارى به مدینه آمده و از ابوبکر سوالاتى نمودند، ابوبکر پاسخ آنان را ندانسته ، ایشان را به نزد حضرت امیر سلام الله علیه رهبرى کرد.
تازه واردین به محضر امیرالمؤمنین سلام الله علیه شرفیاب شده سوالات خود را مطرح کرده پاسخ کافى دریافت نمودند، یکی از پرسشهایشان این بود که؛ روى خدا به کدام طرف است ؟
على سلام الله علیه مقدارى هیزم و آتش خواست و هیزم ها را مشتعل نموده آنگاه به عالم نصرانى گفت : روى این آتش کدام طرف است ؟
نصرانى گفت : تمام اطرافش روى آن است.
حضرت امیر سلام الله علیه فرمود: این آتش که یکى از آفریده ها و مصنوعات خداست روى معینى ندارد، پس چه رسد به خالق و آفریدگار آن که مشابهتى با آن نداشته با هم قابل قیاس نیستند. و سپس فرمود: « ولله المشرق و المغرب فاینما تولوا فثم وجه الله ان الله واسع علیم، خاور و باختر از خداست ، به هر طرف روى بیاورید آنجا روى خداست ، همانا خدا گشایش دهنده و داناست.»[سوره بقره 115]
منبع: گلچین قضاوت های امیرالمومنین سلام الله علیه