۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۱:۱۴
کلانتری:

سخنان ترامپ درباره رهبری خللی در باور امت اسلامی ایجاد نمی‌کند

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی در پاسخ به اظهارات ترامپ گفت: عشق به مقام معظم رهبری تنها در ایران اسلامی موج نمی‌زند، بلکه در دل‌های مسلمانان جهان حضور دارد. بنابراین، سخنان نادرست و یاوه‌گویانۀ افراد جاهل و مغرض، کوچک‌ترین خللی در باور راسخ امت اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

سخنان ترامپ درباره رهبری خللی در باور امت اسلامی ایجاد نمی‌کند

به گزارش سراج24؛ حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری، تولیت حرم مطهر شاه‌چراغ (ع) و رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی، در گفت‌وگویی ضمن تبیین جایگاه رهبری در اسلام و نظام جمهوری اسلامی در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ، تاکید کرد: سخنان نادرست و یاوه‌گویانۀ افراد جاهل و مغرض، کوچک‌ترین خللی در باور راسخ امت اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

اعتقاد به مقام معظم رهبری در جان و وجود مؤمنان ریشه دوانده است

وی با اشاره به ریشه توحیدی مسئله رهبری در اسلام، اظهار داشت: همان‌گونه که تمامی اصول و فروع دین به توحید بازمی‌گردد، نبوت، امامت و ولایت نیز از این اصل سرچشمه می‌گیرد. ارزش و اعتبار رهبری در نظام اسلامی، ناشی از اتصال آن به ولایت الهی است.

کلانتری ادامه داد: ما خداوند را ولی مطلق هستی می‌دانیم و برای تحقق عینی این ولایت در جامعه، به دنبال کسی می‌رویم که خداوند به او اذن ولایت داده است. در عصر پیامبر(ص)، تبعیت از ایشان، تبعیت از خداست و در زمان امام معصوم(ع)، بیعت با امام، بیعت با خداوند متعال است.

تولیت آستان شاه‌چراغ(ع) با اشاره به دوران غیبت، تصریح کرد: در این دوران، فقیه جامع‌الشرایط که اسلام‌شناس، عادل، شجاع، مدیر، مدبر و زمان‌شناس است، عهده‌دار ولایت می‌شود. بنابراین، پیروی از او در حقیقت، پیروی از خداوند است. اعتقاد عمیق میلیون‌ها مسلمان در ایران و جهان به مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، برخاسته از همین ایمان اصیل اسلامی است. این باور در جان و وجود مؤمنان ریشه دوانده است.

لفاظی‌های ترامپ ناشی از عصبانیت و تناقض در گفتار و عمل است

وی در پاسخ به اظهارات ترامپ درباره تغییر رهبری در ایران، گفت: این سخنان تازگی ندارد و بارها از سوی شیاطین و فرعون‌های زمان تکرار شده است. این ادعاها در تضاد کامل با اصل مسلم رهبری در اسلام است. کسانی که غرق در مادیات و جهل هستند، چگونه می‌توانند درباره جایگاه رهبری در نظام اسلامی که برخاسته از اراده الهی و مردمی است، اظهارنظر کنند؟

کلانتری با تأکید بر تداوم خط ولایت، خاطرنشان کرد: رهبری در اسلام همواره حضور داشته است؛ در دوران طلایی امام خمینی(ره) و اکنون در قامت رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری. این مسیر با استمرار ولایت فقیه، إن‌شاءالله تداوم خواهد یافت. این یک اصل قرآنی و اسلامی است و مختص به ایران نیست، بلکه باور مؤمنان ناب در سراسر جهان اسلام است.

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی افزود: عشق به مقام معظم رهبری تنها در ایران اسلامی موج نمی‌زند، بلکه در دل‌های مسلمانان جهان حضور دارد. بنابراین، سخنان نادرست و یاوه‌گویانۀ افراد جاهل و مغرض، کوچک‌ترین خللی در باور راسخ امت اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

وی در پایان، ترامپ و نتانیاهو را منفورترین افراد روی زمین خواند و گفت: تهدیدها و لفاظی‌های آنان ناشی از عصبانیت، غرور و تناقض در گفتار و عمل است. این سخنان نه تنها تأثیری بر اراده ملت ایران و اقتدار نظام اسلامی ندارد، که بر عکس، بر انسجام و عشق مردم به آرمان‌های انقلاب و رهبری می‌افزاید. تمامی ایرانیان، حتی غیرمسلمانانی که عرق ملی دارند، عشق فوق‌العاده‌ای به مقام معظم رهبری دارند و این عشق با یاوه‌گویی‌ها خدشه‌دار نمی‌شود.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۰۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••