به گزارش سراج24؛ طی روزهای پس از برگزاری انتخابات تا امروز، در کلام برخی از رجال مرتبط با نامزد و جریان پیروز انتخابات شاهد کرنش های فراوان نسبت به شهروندانی هستیم که انتخابات را تحریم کردند!
متأسفانه در این زمینه مثال زیاد است.
مثلا این محمدرضا عارف، چهره برجسته اصلاح طلبان بود که چند روز قبل در اظهاراتی گفت: اگر نظام حکمرانی به مطالبات مردمی که در انتخابات شرکت نکردند بیتوجه باشد شرایط بسیار سختی برای حفظ سرمایه اجتماعی نظام خواهیم داشت!
اما این قدرتبخشی به تحریم کنندگان انتخابات خوب است یا بد؟
*قبل از هرچیز باید تصریح کرد که در یک نظام حکمرانی معقول، تمام مردم؛ اعم از آنها که در انتخابات شرکت می کنند یا آنها که شرکت نمی کنند صاحب احترام و حقوق برابر هستند.
اما در فضای سیاست و دموکراسی، رأی دادن و مشارکت در انتخابات است که باید تمجید شود و مورد تفقد و جستجوی مطالبه قرار گیرد.
من حیث المجموع تأکید بر این است که دولت جدید و جریان حامی او اگر بخواهند هم و غم خود را بر احترام به رأی ندادن قرار دهند و منعزل از جامعه رأی دهنده؛ شناسنامه خود را در سمت تحریم کنندگان انتخابات ثبت کنند؛ چالش های بزرگ سیاسی در کشور ایجاد خواهد شد که اگرچه طبق معمول نخواهد توانست ضرری را متوجه قانون و نظام حکومتی کشور کند (چون حتی جمعیتی که رأی نداده است نیز در سرجمع کلان رفتارهای خود حامی قوانین کشور و بالطبع حامی حاکمیت کشور است) اما جریان پیروز انتخابات را دچار ناکارآمدی و انکسار خواهد کرد و مردم دیگر به آنها اعتماد نخواهند کرد.