به گزارش سراج24؛ بی بی سی فارسی در مطلبی نوشت: «وکیل عباس دریس از تلاش برای درخواست اعاده دادرسی و توقف حکم اعدام خبر داد. فرشته تابانیان، وکیل عباس دریس، به روزنامه شرق گفته است که وکلای این محکوم به اعدام با اقدام به درخواست اعاده دادرسی، در تلاش هستند تا در روزهای آینده دستور توقف اجرای حکم را از دیوان عالی کشور بگیرند.»
اینترنشنال نیز دقیقا همین خط رسانه ای را دنبال کرده و با استناد به مطلب منتشر شده در روزنامه شرق به تطهیر یک قاتل پرداخته است.
این فضاسازی رسانه ای در حالی است که عباس دریس در آشوب های آبان ۱۳۹۸ بههمراه برادرش محسن دریس در ماهشهر بازداشت و به محاربه، اخلال در نظم و مشارکت در قتل رضا صیادی، یکی از نیروهای یگانویژه نیروی انتظامی متهم شد. دادگاه انقلاب ماهشهر آذر۱۴۰۱، او را به «اعدام» محکوم کرد و شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور نیز این حکم را تأیید کرده است.
رسانه های معاند درخصوص فعالیت در ایران با محدودیت مواجه هستند. اما گویا برخی رسانه های منتسب به جریان غربگرا، این نقطه ضعف را پوشش داده و به عنوان یار کمکی در اختیار رسانه های معاند هستند.
متاسفانه برخی رسانه ها در داخل با سوءاستفاده از آزادی ها در کارزار رسانه ای دشمن فعال بوده و امنیت روانی جامعه را نشانه گرفته اند.
از یقه دریدن برای سند 2030 تا فضاسازی با کلیدواژه «کودک همسری»
شبکه تروریستی اینترنشنال در مطلبی نوشت: «به نوشته روزنامه اعتماد، راحله راهدار، نوجوان ۱۵ ساله قربانی کودک- همسری در روستای رازی خوی که خبر خودکشی او به نقل از پدر و مادرش منتشر شده بود، به قتل رسیده است. پدر راحله در بازجوییها اعتراف کرده که او را با همدستی همسرش به قتل رسانده است.»
رسانه های جریان غربگرا که پیش از این به دفاع تمام قد از سند ۲۰۳۰ پرداخته بودند، به دفعات با کلیدواژه «کودک همسری» در پی القای ظلم مضاعف به زنان در ایران هستند.
پیش از این یکی از فعالین رسانه ای در مطلبی نوشته بود: «بازی با واژه "کودک همسری" توسط امثال ابتکار و مولاوردی در حالی است که ابتکار به عنوان معاون رئیس جمهور سابق، رسما سن مورد حمایت دولت برای ازدواج را ۱۳ سالگی عنوان و خودش نیز در ۱۷ سالگی ازدواج کرده است.»
یکی دیگر از فعالین رسانه ای نیز پیش از این با اشاره به رفتار متناقض جریان غربگرا در مسئله حقوق زنان نوشته بود:«برای قتل اهواز نوشتن نتیجه کودک همسری! اینها وقتی غزاله شکور در همین سن و سال توسط دوست پسرش سلاخی و تکه تکه شد برای دوست پسرش آرزوی آزادی کردند!»
پیش از این «حسن رحیم پور ازغدی» با انتقاد از حامیان سند ۲۰۳۰ گفته بود: «در پیمان نامههای غربی گفته شده است که خانواده باید برای نوجوان خود یک حریم خصوصی در مسائل جنسی و باروری قرار دهد، یعنی شما از دختر یا پسر ۱۰ ساله خودت نمیتوانی بپرسی که دیشب با فلان فرد غریبه کجا بودی. اینجا دیگر بحث مجازات و خشونت علیه کودکان نیست بلکه بحث مداخله پدر و مادر است. همچنین در این پیمانها بر تضمین دسترسی نوجوانان به سقط جنین و نگرفتن ایدز تاکید شده است.»
فعالین اصلاح طلب صراحتاً مخالفت خود با ازدواج دختران را مطرح کردهاند. اما این طیف هیچگاه حاضر نیست که درباره روابط نامشروع و خارج از چارچوب میان دختران و پسران و تبعات خسارت بار آن موضعگیری کرده و به آن انتقاد کند.
قبح شکنی از بی حجابی با مانور بر سلبریتیها
برخی سلبریتی ها صرفا ابزاری رسانه ای در اختیار رسانه های معاند هستند. در این میان برخی رسانه های جیان غربگرا نیز به این کارزار ملحق شده و به قبح شکنی از بی حجابی و هنجارشکنی می پردازند.
در جدیدترین نمونه، این رسانه ها از هنجارشکنی «آزاده صمدی» یکی از سلبریتی ها دفاع کرده اند. این در حالی است که قانون برای همه افراد یکسان است و با این فرد نیز به دلیل قانون شکنی برخورد شده است.
«برشت یونکرز» روزنامهنگار بلژیکی چندی پیش با اشاره به نوع رفتار دولتهای اروپایی با سلبریتیها گفته بود: «در اروپا قوانین سفت و سختی درباره سلبریتیها اجرا میشود؛ بهویژه در مورد جرایم اجتماعی و فرارهای مالیاتی.»
یونکرز در ادامه گفته بود: «آنها معمولا با دنبالکنندههای خیلی زیادی که در صفحات اجتماعی دارند، برای یک موضوع خاص مثلا اعتراض درباره حقوق زنان فراخوان عمومی میدهند و مردم را تهییج میکنند. همین عمل را در بسیاری از موارد در مورد مالیات و حقوق مالی خود هم انجام میدهند. آنها از جمله افرادی هستند که بیشترین فرار مالیاتی را در جامعه دارند و البته دادگاه برای این فرار مالیاتی مجازات زندان از یک سال تا ۲۰ سال برای آنها در نظر گرفته است.»
این روزنامهنگار بلژیکی در ادامه به نکته جالبی اشاره کرده و گفته بود: «در اروپا که من حضور دارم و در بیشتر کشورها از جمله فرانسه و آلمان که خود به این کشورها سفر میکنم، خبر دارم که قوانین برای سلبریتیها همانند سایر افراد عادی جامعه اجرا میشود.
یک ضربالمثل وجود دارد که میگوید «اگر نمیتوانی وقتشناس باشی، پس خطا نکن»؛ این در مورد همه صدق میکند. سلبریتیها و از جمله بازیگران مشهور سینما هم مرتکب تخلف شده و حتی جنایت میکنند. سیستم قضایی کشورهای اروپایی با این افراد مانند یک فرد عادی رفتار کرده و باید جزای نقدی و حبس و دیگر احکام قضایی را متحمل شوند. باز هم تاکید میکنم که در کشورهای اروپایی سلبریتیها فراتر از قانون نیستند و باید مجازات و هزینه اعمال خود را بپذیرند.» در هیچ کجای جهان سلبریتیها بالاتر از قانون نیستند.
عکس تزئینی است