به گزارش سراج24، حجت الاسلام مهدی جوادی اظهار کرد: این عالم مجاهد عالمی بصیر و پرچمداری ثابت قدم در مسیر نهضت علمی اسلام بودند. وی با اشاره به زیرکی و هوشیاری علامه مصباح در برابر فتنهها، ادامه داد: این عالم دینی زیرک و فتن بودند به همین علت در برابر فتنهها آسیب ندیدند.
جوادی زمان شناسی را یکی دیگر از ویژگیهای برجسته این عالم انقلابی برشمرد و گفت: آیت الله مصباح آگاه به ارزشهای انقلاب اسلامی بود و از این جهت همیشه به تبیین ارزشهای این مقتدر مظلوم میپرداخت.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان همدان نفوذ ناپذیری را از دیگر برجستگیهای این فیلسوف صدرایی دانست و اضافه کرد: از آن جهت که هرگز در برابر سرزنش سرزنش کنندگان ناآگاه متزلزل نشدند به حق باید ایشان را از جمله مصادیق راست قامتان دانست.
جوادی علامه مصباح را برای انقلاب و رهبری کم هزینه و پر منفعت دانست و گفت: ایشان همانطور که در دفاع از ولایت علی (ع) قاطع بودند در برابر ولی فقیه خاضع و فروتن بودند.
وی این عالم بزرگ را برای جویندگان حقیقت چراغ روشنایی دانست و افزود: ثمرات شخصیت عظیمالقدر استاد مصباح در قالبهای گوناگون میتوان برشمرد.
استاد دانشگاههای همدان آثار مکتوب ایشان را بالغ بر ۳۱۷ عنوان کتاب برشمرد و اضافه نمود: پرورش هزاران شاگرد شاخص در عرصههای گوناگون به عنوان سنگربانان و افسران جنگ نرم که در اختیار نظام اسلامی قرار گرفته است یکی از مهمترین برکات این مجاهد دینی است.
وی تأسیس مراکز متعدد گوناگون علمی و پژوهشی بهعنوان مکانی امن برای پروراندن افکار و اندیشههای ثواب و درست در مسیر پیشبرد اهداف انقلاب را ذخیرهای دیگری از حسنات علامه مصباح یزدی دانست و اضافه کرد: در ندای مظلومانه رهبر انقلاب اسلامی که ندای این عمار سر دادند، حقیقتاً این عالم جلیلالقدر کارکردی همچون جناب عمار برای حضرت علی (ع) داشتند.
جوادی با اشاره به اینکه جناب مالک اشتر بیشتر در حوزههای نبرد سخت و نظامی یاریگر بودند، ادامه داد: جناب عمار در عرصه اندیشه و ساحت فکر و نظر، مدافع حق ولایت و اسلام محسوب میشدند و علامه مصباح یزدی نیز چنین جایگاهی در پاسخگویی به شبهات و دفاع از حریم اسلام و ولایت برعهده داشتند.