به گزارش سراج24، حسن عباسی رئیس اندیشکدهی یقین در آئین اختتامیهی ویژه برنامه "فصل وصل" در کرمان گفت: فضای مجازی زمین دشمن است و در زمین دشمن باید با قواعد خودی مبارزه کرد اگر غیر از این باشد، بازندهایم.
وی با اشاره به قطعی اینترنت در اغتشاشات اخیر، اظهار داشت: سنت این دولت برسر کار آوردن غیر متخصصین است. همانطور که فردی ناآشنا به حوزه سایبر، مسئولیت وزارت ارتباطات ما را به عهده گرفته و در ادامهی اجرای سند 2030 در حوزه آموزش و پرورش در حال اجرای سند 2030 در حوزه مخابرات و سایبر است.
رئیس اندیشکده یقین افزود: آمریکا اسنادی در حوزهها و شئون مختلف طراحی کرده که یکی از آنها سند 2030 است و عمدهی کار توسط یونسکو و به نام سند توسعه پایدار انجام میشود.
عباسی با اشاره به فرمایش رهبری در این خصوص گفت: آقا میفرمایند یونسکو با آن مراکز پشتیبانی چهکاره است که برای ما نظام خانواده ترسیم میکند و من عرض میکنم یونسکو چهکاره است که استانداردهای فضای سایبر را به ما بدهد؟
وی افزود: سال 2017 سند 2030 فضای سایبر و حوزه ارتباطات تدوین شد و در جدول مربوطه کشورهایی که تابع پروتکل آن سند هستند، مقابلشان تیک خورد و ایران در صدر این جدول است.
عباسی بیان کرد: ایران با راهاندازی شبکه ملی ارتباطات به نام شبکه ملی اینترنت، به سند 2030 فضای سایبر پیوسته است و مسئولین ما با ادعای داشتن اینترنت ملی از آن یاد میکنند.
رئیس اندیشکده یقین خطاب به رئیس جمهور و مسئولین شورای فضای مجازی گفت: شما کدام شبکه ملی اینترنت را راه انداختهاید؟ سواد شما در این حوزه به اینترنت ملی نمیرسد.
وی یادآور شد: سال 88 یکی از کاندیداهای حوزه فتنه به پایین کشیدن فتیله اینترنت در حوزه شبکههای فیسبوک، یوتیوپ و توئیتر اعتراض کرد و خانم هیلاری کلینتون گفت: ما به مسئولین این شبکهها اعلام کردیم فعلا تعطیلات و تعمیرات را رها کنند، چرا که ما به این شبکهها در داخل ایران نیاز داریم.
عباسی خاطر نشان کرد: ما به درخواست شورای عالی فضای مجازی بررسی و اعلام کردیم نهاد یا سازمانی به نام NSA وجود دارد که تنها سازمان اطلاعاتی جهان در حوزه سایبر است و اطلاعاتی از آن موجود نیست؛ لیکن یک کارگروه 40-30 نفره تعیین کردیم و مسترپلن آن را که اینترنت را به وجود آورده و در دنیا آنرا کنترل میکند و فرمانده دارد، درآوردیم.
وی افزود: این سازمان آمریکایی در سال 1953 به سازمان امنیت ملی تغییر نام داد و به عنوان مغز جهان شناخته شد که سال 88 روزانه سه و نیم میلیون انواع پیامها را در فضای مجازی دریافت، دستهبندی و بایگانی میکرد.
عباسی اضافه کرد: برآورد ما این است که این سازمان امروز شش و نیم تا هفت میلیون انواع پیام روزانه را ضبط، دستهبندی و نگهداری میکند.
رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: سال 88 ما به مسئولین وقت گفتیم اگر میخواهید در زمینه سایبر مشکل نداشته باشید باید یک سازمان شبیه NSA داشته باشیم و اینترنت دست این سازمان باشد نه دست وزارت ارتباطات، همانطور که در آمریکا اینترنت دست وزارت دفاع است.
وی به کشورهای روسیه، چین، رژیم صهیونیستی، هند و برزیل اشاره کرد و گفت: در این کشورها هم اینترنت ملی راهاندازی شده و تحت مدیریت نظامیها است ولی در ایران اینترنت دست وزارت ارتباطات میباشد و از اینترنت ملی هم صحبت میکنند.
عباسی در پاسخ وزیر ارتباطات که گفته بود هیچکس در جهان بر اینترنت سیطره ندارد، خاطر نشان کرد: اینترنت جهان زیر نظر وزارت دفاع امریکاست که یک فرمانده نظامی هم دارد؛ اینترنت یک پادگان است که وقتی شما موتورهای جستجوگر را در آن فعال کنید، تابع قوانین اینترنتی پادگان آمریکا شدهاید.
وی خطاب به وزیر ارتباطات گفت: با این اوصاف چگونه شما میگویید اینترنت فرمانده ندارد و بیصاحب است؟ در حالی که 4 تا ژنرال بالای سر اینترنت جهانی هستند و وزیر جوان ما اصلا شناختی از NSA ندارد و در مواقع آشوب، مانند عصر حجر، اینترنت را قطع میکند.
عباسی گفت: این جماعت با این سیستم مدیریتی حتما اگر ایران درگیر جنگ جهانی شود، کل سیستم مخابرات کشور را تعطیل میکنند چرا که مدیرانی بیسواد و بی تخصص مانند وزیر ارتباطات داریم که از یک نهاد امنیتی به این وزارتخانه آمده و اصلا نمیداند اینترنت چیست؟
رئیس اندیشکده یقین تاکید کرد: ما با سندهای 2030 صنعت هوایی، محیط زیست، آموزش و پرورش هنر و سینما و مخابرات مخالفیم و مسئولینی که قبلهشان آمریکاست بدانند که اینترنت آمریکا دست وزارت دفاع آن کشور است.
وی افزود: مسئولین فضای مجازی کشور نسبت خود را با سازمان NSA پاسخ دهند و بگویند وقتی که اینترنت جهان و آمریکا را یک ژنرال سهستاره فرماندهی میکند، مسئولین کت و شلواری ما در فضای مجازی چه میکنند؟
عباسی افزود: ما برای اینترنت ملی به موتور جستجوگر، زیرساختهای لازم و سیستم عامل نیاز داریم و پس از آماده کردن اینها، تازه در اول راه قرار میگیریم.
وی گفت: در سازمان NSA اآمریکا ده هزار نفر ریاضیدان مشغول کار هستند و ما هم برای راهاندازی اینترنت ملی به ریاضیدان نیاز داریم نه فارغالتحصیلان نرمافزار و سختافزار کامپیوتر و وزیر ارتباطات این را نمیفهمد.
رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: دولت فعلی میخواهد در نظام سلطه ذوب شویم همانطور که بهدنبال ذوب شدن مسائل مالی در افایتیاف و مسائل تربیتی در سند 2030 و اینترنت در ذوب شدن در آمریکاست.
وی خاطر نشان کرد: ما در ایران نهادی میخواهیم که پروتکل بدهد، بخش خصوصی سیستم عامل و زیر ساخت شبکه بزند، ولی مسئولین فعلی که شبحی از اینترنت در ذهنشان است در ایام انتخابات خطاب به مردم انتخابات فریاد میزنند بعضیها میخواهند اینترنت را به روی شما ببندند.
عباسی خطاب به مسئولین گفت: شما برای ساختن شبکه ملی اینترنت، هنوز طفل هستید و با وجود شما، به این زودیها به شبکه ملی اینترنت دست نمییابیم.
انتهای پیام/