۱۳۹۱/۱۱/۲۵ - ۱۰:۲۳
وِیژه/

بازداشت تعدادی از اخلالگران سخنرانی لاریجانی

تعدادی از اخلالگران سخنرانی رئیس مجلس در قم بازداشت شدند.

بازداشت تعدادی از اخلالگران سخنرانی لاریجانی

 

به گزارش «سراج24»، صبح امروز جلسه‌ای در کمیسیون امنیت ملی با حضور معاونین وزرای اطلاعات، وزیر کشور و تعدادی از مقامات ذیربط برگزار شد. 

 

 
در این جلسه مقرر شد که کمیته‌ای به ریاست منصور حقیقت‌پور نائب رئیس کمیسیون  امنیت ملی مجلس برای بررسی زوایای این حادثه تشکیل و نتایج آن را اعلام کند.
 
همچنین قرار شد که اقداماتی از سوی مسئولان اطلاعاتی و امنیتی و قضایی انجام شود تا از تکرار چنین حوادثی در کل کشور جلوگیری و ریشه آن خشکانده شود. اینکه یک مسئول مملکتی بخواهد در جایی سخنرانی کند و عده‌ای به وی اهانت کنند و یا حتی کفش پرتاب کنند، این امر نادرست است و باید مسئولان امنیتی جلوی چنین حوادثی را بگیرند.
 
امیرآبادی همچنین گفت: معاون وزیر اطلاعات نیز در این جلسه توضیحاتی را درباره پیشگیری‌ها و اقداماتی که انجام داده بودند، ارائه کرد، اما مسئله این است که این طور که مشخص بود، همه آقایان احتمال اینگونه بحث‌ها را می‌دادند و می‌گفتند ما پیشگیری‌ها را انجام داده بودیم البته شاید غفلت‌هایی هم در کار بوده است.
 
 این موضوع در حال بررسی است، البته تاکنون چندین نفر دستگیر شده‌اند که قرار است بعد از بازجویی نتایج آن اعلام شود؛ اینکه این اتفاقات سازماندهی شده بوده و یا نه، بعد از بازجویی مشخص می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••