۱۳۹۵/۰۸/۱۳ - ۱۵:۲۹
کدخدایی در جمع خبرنگاران:

نمی‌توان با بزک کردن چهره آمریکا اعتماد مردم ایران را به دست آورد

سخنگوی شورای نگهبان گفت: چهره آمریکا بزک نشدنی است و نمی‌توان با بزک کردن آمریکا اعتماد مردم منطقه و به‌ ویژه ایران را به دست آورد.

 نمی‌توان با بزک کردن چهره آمریکا اعتماد مردم ایران را به دست آورد

به گزارش سراج24،عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان صبح امروز با حضور در مراسم راهپیمایی 13 آبان در جمع خبرنگاران درباره طرح سازشی که برخی در داخل کشور دنبال می‌کنند، گفت: از این طرح چیزی عاید ما نمی‌شود و ما آن چیزی هم که داریم را از دست می‌دهیم.

کدخدایی با بیان اینکه دشمن سابقه طولانی در بدعهدی دارد، گفت: اگر ما به دشمن اعتماد کنیم از پشت خنجر می خوریم و به همین خاطر هیچ راهی جز مقاومت و بر روی پای خود ایستادن نداریم و نباید فریب وعده‌های دروغین دشمن را بخوریم.

سخنگوی شورای نگهبان  اظهار کرد: چهره آمریکا بزک نشدنی است و نمی‌توان با بزک کردن آمریکا اعتماد مردم منطقه و به‌ویژه ایران را به دست آورد.

وی افزود: وقتی چهره‌ای ذاتاً عبوس، زشت و ناپسند باشد با بزک کردن و آرایش کردن نمی‌توان آن را به مردم بقبولاند.


منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••