قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۲/۱۵ - ۲۰:۵۹
نوری المالکی:

توطئه‌ها برای ایجاد اختلافات فرقه‌ای در عراق را خنثی کردیم

معاون رئیس‌جمهور عراق در سخنانی از ناکامی توطئه‌ها برای ایجاد اختلافات طایفه‌ای در این کشور خبر داد.

توطئه‌ها برای ایجاد اختلافات فرقه‌ای در عراق را خنثی کردیم
به گزارش سراج24، به نقل از سومریه نیوز،دفتر معاون رئیس جمهور عراق امروز سه شنبه با صدور بیانیه ای از دیدار وی با «غسان الزواوی» سفیر کویت در بغداد خبر داد.

بر اساس این گزارش، در این بیانیه آمده است که المالکی در جریان این دیدار تأکید کرد: توطئه‌ها برای ایجاد اختلافات و درگیری های طایفه ای در عراق را ناکام گذاشتیم.

وی همچنین با اشاره به قدمت تاریخی روابط میان عراق و کویت، بر لزوم تقویت روابط دوجانبه در تمامی زمینه ها تأکید کرد.

الزواوی نیز در این دیدار، بر حمایت کویت از عراق در زمینه مبارزه با تروریسم تأکید و اظهار داشت: عراق از مدت ها پیش روابط دوستانه و خوبی با کشورهای همسایه خود از جمله کویت برقرار کرده است.

منبع:مهر

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••