قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۱/۳۱ - ۱۷:۴۳
دنیانیوز خبرداد:

برق پاکستان با کمک چین وصل می‌شود

وزیر توسعه و برنامه‌ریزی پاکستان از قول مساعد چین برای کمک به بحران قطعی برق در پاکستان تا سال 2018 میلادی خبر داد.

برق پاکستان با کمک چین وصل می‌شود
به گزارش سراج24،به نقل از دنیا نیوز، «احسن‌اقبال» وزیر توسعه و برنامه‌ریزی پاکستان امروز با شرکت در یک کنفرانس خبری اظهار داشت: در پی گسترش پروژه‌های اقتصادی با چین به دنبال حل بحران کمبود برق با کمک این کشور هستیم.

وی افزود: به کمک چین تا سال 2018 بحران کمبود برق به پایان می‌رسد.

وزیر توسعه برنامه‌ریزی پاکستان تأکید کرد: ارزش پروژه‌های اقتصادی مشترک پاکستان و چین بالغ بر 45 میلیارد دلار است که تمام این پروژه‌ها تا سال 2018 تکمیل می‌شود.

به گفته احسن اقبال، احداث فرودگاه بین‌المللی بندر «گوادر» یکی از برنامه‌های کریدور اقتصادی چین و پاکستان می‌باشد.

وی گفت: اجرای پروژه‌های اقتصادی چین و پاکستان در بندر گوادر تأثیر زیادی بر شکوفایی اقتصادی منطقه دارد و می‌تواند مشکلات مالی مردم بلوچستان را حل کند.

وزیر توسعه و برنامه‌ریزی پاکستان بیان کرد: راه حل مشکلات کشور گام برداشتن در جهت توسعه اقتصادی است که پکن به عنوان دوست دیرینه اسلام‌آباد نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کند.

احسن اقبال تأکید کرد: سفر رئیس‌جمهور چین به پاکستان باعث عمیق‌تر شدن روابط دو کشور در تمام زمینه‌ها خواهد شد و نمایانگر پیشرفت اقتصادی کشور است.

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••