قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۹/۲۲ - ۱۱:۰۲
وزیر نیرو اعلام کرد:

جزئیات ساخت 109 سد جدید

وزیر نیرو با اعلام افزایش 40 درصدی بودجه این وزارتخانه در لایحه بودجه سال 94 گفت: 109 سد جدید در حال ساخت داریم.

 جزئیات ساخت 109 سد جدید

به گزارش سراج24،حمید چیت چیان از افزایش حدود 40 درصدی اعتبار وزارت‌ نیرو در لایحه پیشنهادی بودجه سال 94 خبر داد و گفت: وزارت نیرو طرح‌ های گسترده‌ای در بخش آب در دست اجرا دارد.

وزیر نیرو اظهارداشت: هم‌ اکنون 109 سد در حال ساخت به همراه میزان قابل‌ توجهی طرح‌ های شبکه آبیاری و زهکشی و همچنین شبکه‌ های متعدد آبرسانی در حال ساخت در نقاط مختلف کشور است. همچنین بیش از 600 سد در کشور داریم که از آنها بهره برداری می شود.

چیت چیان در جریان بازدید از سد نرماب گلستان گفت: استان گلستان از نظر زمین‌ های حاصلخیز و منابع آبی دارای ظرفیت‌های خوبی است. وی افزود: یکی از اقدام‌های بسیار خوبی که در این استان صورت گرفته احداث سد نرماب است که بیش از 190 میلیون مترمکعب آب را برای مصارف مختلف تنظیم می‌کند.

وزیر نیرو ادامه داد: آب 3 رودخانه در این سد جمع می‌شود و 5 شهر و 300 روستا از نعمت این سد برخوردار خواهند شد که جمعیتی افزون‌ بر 550 هزار نفر را در بر می‌گیرد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر، 18 هزار هکتار از زمین‌ های دیم در منطقه وجود دارد که با بهره‌ برداری از این سد به کشت آبی تبدیل می‌شوند.

چیت چیان تاکید کرد: تبدیل کشت دیم این منطقه به کشت آبی موجب 2.5 برابر شدن تولید محصول می‌شود.

منبع:مهر

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۸
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••