قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۳/۰۴ - ۱۵:۲۵

پروازهای بین ایران و ارمنستان افزایش می یابد

مدیر کل دفتر حقوقی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری از امضای یادداشت تفاهم همکاریهای حمل و نقل هوایی بین ایران و ارمنستان خبر داد و گفت: با امضای این یادداشت تفاهم پروازهای بین دو کشور 17 برابر افزایش می یابد.

پروازهای بین ایران و ارمنستان افزایش می یابد

به گزارش سراج24، روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، محمد سعید شرفی اظهار داشت: در یادداشت تفاهم مذکور، که فی مابین سازمان هواپیمایی کشوری جمهوری اسلامی ایران و وزارت اقتصاد جمهوری ارمنستان به امضا رسید، پروازهای بین دو کشور از سه پرواز به ۵۰ پرواز در هفته افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به حذف هرگونه محدودیت در تعداد پروازها، مسیرها و شرکت های هواپیمایی دو کشور افزود: امکان ایجاد فضای رقابتی برای شرکت های هواپیمایی طرفین، ارتقا سطح خدمات و توسعه زیرساخت های حمل و نقل هوایی به منظور گسترش تعاملات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی بین دو کشور از مهمترین آثار امضای این یادداشت تفاهم، به شمار می رود.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••