قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۸/۲۰ - ۱۲:۲۶
سردار احمدی‌مقدم در گفت‌وگو با تسنیم:

امیدوارم طرح عفاف و حجاب با انسجام بیشتری ادامه یابد

فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: به روندی که دولت در پیش گرفته خوشبین هستیم و امیدواریم طرح امنیت اخلاقی و عفاف و حجاب با انسجام بهتری نسبت به گذشته ادامه داشته باشد.

امیدوارم طرح عفاف و حجاب با انسجام بیشتری ادامه یابد

 

به گزارش سراج24، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی کشور ،‌ در خصوص تصمیم جدید وزارت کشور مبنی بر تشکیل شورای اجتماعی کشور،  با بیان اینکه شورای اجتماعی کشور راهبری «طرح عفاف و حجاب» و «امنیت اخلاقی» را بر عهده گرفته است، گفت: این شورا در ابتدای کار خود بوده و در حال ساماندهی نیروهای خود هستند.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی نیز در این زمینه با وزارت کشور که سرپرستی شورای اجتماعی کشور را برعهده دارد همکاری‌های لازم را داشته و خواهد داشت، در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌های طرح عفاف و حجاب متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود؟ اظهار داشت: فعلا طرح جدیدی ارائه نشده است، انتظاری هم نیست چرا که دولت تازه در حال ساماندهی نیروها و مطالعه وضعیت گذشته است.
فرمانده نیروی انتظامی کشور بر همین اساس با بیان اینکه نیروی انتظامی همکاری‌های لازم و تجربیات خود را در این زمینه در اختیار شورای اجتماعی قرار می‌دهد، افزود: به روندی که دولت در این زمینه در پیش گرفته خوشبین هستیم و امیدواریم طرح امنیت اخلاقی و عفاف و حجاب  با انسجام بهتری نسبت به گذشته ادامه داشته باشد.
تسنیم گزارش داد، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، روز شنبه 30شهریورماه، در آیین تودیع و معارفه استاندار خراسان شمالی از تشکیل شورای اجتماعی در کشور خبر داده بود.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••