قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۸/۰۸ - ۱۹:۰۵

آمریکا از بولیوی هم جاسوسی کرده است

سایت ویکی لیکس اسنادی منتشر کرده است که از جاسوسی مقامات واشنگتن از کشور بولیوی حکایت می کند.

آمریکا از بولیوی هم جاسوسی کرده است

به گزارش سراج24 به نقل از پایگاه خبری اسپانیایی زبان« ال کومرسیو»؛ سایت افشاگر ویکی لیکس اسنادی منتشر کرده است که نشان می دهد مقامات آمریکایی ارتباطات اینترنتی و تماس های تلفنی شهروندان بولیویایی را نیز کنترل کرده اند.

این سایت همچنین یک نقشه ای را که محدوده جاسوسی های آمریکا در آن مشخص شده است را منتشر کرده است.

در این نقشه مشخص شده است که مقامات واشنگتن از کشور بولیوی در کنار کشورهای اکوادور، برزیل، ونزوئلا و کلمبیا در منطقه آمریکای لاتین جاسوسی کرده اند.

سفیر بولیوی در سازمان ملل متحد خاطر نشان کرده است که  مقامات کشورش در برابر این اقدامات ساکت نخواهند نشست و پاسخ این اقدام را به تندی خواهند داد.

افشاگری های ادوارد اسنودن، کارمند سابق سازمان امنیت ملی آمریکا در چند ماه اخیر تنش های  بسیار زیادی در میان بسیاری از کشورهای دنیا و مقامات آمریکایی بوجود آورده است.

مقامات بسیاری از کشورهای جهان پس از این افشاگری ها خواستار ارائه توضیحات از سوی مقامات واشنگتن شده اند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••